[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(35)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
其實點為知「好教練」?香港係一個人材又冇,又冇重水,政府又冇對策
今次啲U23幼幼好多喺港超都冇得出
其實你哋想點?係要好似Diego Simone嗰種蔗渣價錢踢出燒鵝味道,定係要Wenger嗰種踢華麗足球,不顧成績?

bigmac分身confirmed

有人話要本土,唔用入籍兵;有人話要用幼幼,唔要老人院陣;有人話重成績。大佬啊,阿kim點樣滿足哂你哋要求?
所以,請珍惜廢kim,認真...

大部分人都係重成績
KIM OUT
其實點為知「好教練」?香港係一個人材又冇,又冇重水,政府又冇對策
其實你哋想點?係要好似Diego Simone嗰種蔗渣價錢踢出燒鵝味道,定係要Wenger嗰種踢華麗足球,不顧成績?

bigmac分身confirmed

有人話要本土,唔用入籍兵;有人話要用幼幼,唔要老人院陣;有人話重成績。大佬啊,阿kim點樣滿足哂你哋要求?
所以,請珍惜廢kim,認真...

大部分人都係重成績

成績唔好 好快比人殺校 成個香港足球都炒起 政府為左配合支那做左幾多野搞衰香港同足球
真心一問,香港有咩教練好過kim蛇

總教練真係諗唔到有邊個好過佢
但助教或者教練團加一兩個有戰術知識嘅幫下kim都好吖

曉明sir囉
佢做主教有時會 hot head 但做助教ok嘅
不過要睇佢肯唔肯澳門嗰邊走同埋會唔會再俾個自由度大嘅post佢做

pro lic做助教
會唔會睬你

就算simeone/wenger黎
會唔會都係merrick2.0

就算simeone/wenger黎
會唔會都係merrick2.0

kim喺玩政治方面仲勁過wenger
推po慢到呢

放心,晏晝如果打唔贏台灣,個post 會推得好快

打贏 出唔到線 1樣推得好快 #KIMOUT

噓垃圾桶
噓垃圾桶

O'Sullivan 輸咗

麥基>李嘉進

麥基>李嘉進

噓垃圾桶

早知入場屌柒流缸華
一冇入場oso就輸,如果upset係有銀牌命,我就係oso福星
FT 北韓6:0寮國

點解香港可以1-1

多年問題,防守B/B-級,進攻C-/D+級

KIM有冇經典後上反勝記錄架?? 印象中冇

亞協對尼夫治算唔算

東亞運決賽算唔算
FT 北韓6:0寮國

點解香港可以1-1

多年問題,防守B/B-級,進攻C-/D+級

KIM有冇經典後上反勝記錄架?? 印象中冇

https://youtu.be/rUCLIo6QuHg

相信未來班後生仔嘅實力
今次由0分進步至5分
諗起個陣u16入到決賽週
相信未來班後生仔嘅實力
今次由0分進步至5分

雖敗猶榮,吸取經驗,又上一課,比d掌聲自己
相信未來班後生仔嘅實力
今次由0分進步至5分

滿分是咪100分
廢kim out!!!
賽馬會傑志中心
網址: https://s.openrice.com/QrbS0rqm700
地址: 沙田石門安睦街23號
電話: 2838 9326
(客戶資訊) 想賺迎新10萬里數?申請渣打亞洲萬里通卡享低至$0.5=1里.受條款及細則約束。

Openrice 有傑志中心
相信未來班後生仔嘅實力
今次由0分進步至5分

主要係班港超腳carry姐
真心可唔可以唔好再用個啲連港超都無得上陣既球員
相信未來班後生仔嘅實力
今次由0分進步至5分

當時u16係咩陣容?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞