[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(35)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike

我島屌打小香港!
我島足球飛揚!

【亞足聯U23錦標賽資格賽】台灣 vs 香港

先發名單:
2 顏廷翰、7 黃柏錦、8 江信隆、9 李祥偉、11 陳瑞杰、12 賴志瑄 、15 林志軒 、16 白劭宇、17 趙明修 (C) 、18 段昍 (GK)、19 周承

幾比幾
有荷蘭同比利事呢啲易搞工作證嘅地方都唔試,賴得邊個?

歐沖個次點解簽唔到洛達🤔

本身佢去NAC(好似係) 試腳先,達唔到人地要求,先去葡萄牙

講真,佢好唔好波一件事,但佢夠膽去試真好嘢

我島杜奧巴連秦國三級都試 係小香港球員太幸福先冇心出去試

佢地只會講唔習慣當地食物,當地文化blah blah blah

本身佢去NAC(好似係) 試腳先,達唔到人地要求,先去葡萄牙

佢地只會講唔習慣當地食物,當地文化blah blah blah

藉口大全

我島屌打小香港!
我島足球飛揚!

承你貴言

我島屌打小香港!
我島足球飛揚!

承你貴言

所以佢更加要做好啲,始終佢係中場既未來領軍人物

中場中嘅領軍人物依家喺英國啦。

如果樂仔繼續跟堅堅,不出3年,戴𠗕偉實力肯定大大拋離樂仔。

留喺香港踢,俾你美欺都退化啦

其實後生仔跟羅神搵食最好,當年羅神俾個20歲左右嘅𡃁仔喺南華打正選龍,都算係好大膽嘅舉動

而家啲u22去東方都好架
菁英盃肯定有得出

東方簡直係港超罪人,狗志由頭到尾只想自己創造一個秩序,連埋何老鑑呢啲廢老日日9噏

睇完佢個訪問,更加唔想東方贏
講到話唔想揾一兩個u22只係踢一兩場,之後又唔用佢地 又唔見第二隊嘈

一方面參加足總旗下的超聯,但又唔想跟足總規則去玩
狗志不如自己另起爐灶自己成立一個聯賽自己玩飽佢

藉口大全

香港球員唔想出國藉口
1. 屋企人
2. 驚自己實力不足
3.?
咩比數

要浸下,吸收經驗
北泡嗰場對手壓得緊,係咁傳失波
好在入左波

其實後生仔跟羅神搵食最好,當年羅神俾個20歲左右嘅𡃁仔喺南華打正選龍,都算係好大膽嘅舉動

菁英盃肯定有得出

東方簡直係港超罪人,狗志由頭到尾只想自己創造一個秩序,連埋何老鑑呢啲廢老日日9噏

講到話唔想揾一兩個u22只係踢一兩場,之後又唔用佢地 又唔見第二隊嘈

簽WFC超咪又係踢一兩場
hk 4-0 taiwan
仲有一球邊個入
hk 4-0 taiwan

樂仔梅開二度

樂仔2球
仲有一球邊個入

鐘偉強,好似

我島屌打小香港!
我島足球飛揚!

俾連登仔狂屌幾個鐘,樂仔即刻成材

最後出局定出線?
仲有一球邊個入

11 FW CHUNG WAI KEUNG
cap漏

大家用心良苦

對手只係台灣,贏就應該既
早兩鐘仲踩到佢地底泥
喂久保出黎講兩句先啦

要浸下,吸收經驗
北泡嗰場對手壓得緊,係咁傳失波
好在入左波

菁英盃肯定有得出

簽WFC超咪又係踢一兩場

求其簽個u22三號龍咪得
反正本身都係擺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞