[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(35)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
公海仲討論緊噓唔噓得

啲猁仲兜真係好柒。
一句中意噓對手咪算囉,又拉到香港睇波文化

其實舒米高同伊雲斯做乜被噓

舒米高好似係拖時間,伊雲斯就前曼
戴頭盔先:冇睇
公海仲討論緊噓唔噓得

啲猁仲兜真係好柒。

拖咩時間, 好似有STAT講過佢已唔算拖
應該係因為佢老豆係曼…
公海仲討論緊噓唔噓得

啲猁仲兜真係好柒。

應該係因為佢老豆係曼…

EVANS傷噓,同當時ALAN SMITH重傷利迷阻止救護車開出差唔多性質
公海仲討論緊噓唔噓得

啲猁仲兜真係好柒。

應該係因為佢老豆係曼…

因為有一下佢特登等對方埋來先拎起個波
不過利下半場係後面鳩搓就冇人噓
公海仲討論緊噓唔噓得

啲猁仲兜真係好柒。

應該係因為佢老豆係曼…

其實冇乜好兜 噓對面冇乜大不了
[quote]後日傑志會同k1排榜尾嘅仁川聯友賽

傑志打第四名都得 榜尾野穩陣

仁川聯同傑志友賽完周未場聯賽要對榜首嘅全北
btw傑志同全北下年亞冠有機會同組
可能兩隊其實實力相近呢
公海仲討論緊噓唔噓得

啲猁仲兜真係好柒。

應該係因為佢老豆係曼…

表演賽通常好少噓
俾人噓過隨時唔想再來
不過香港人俾左錢就要入場發洩

啲猁仲兜真係好柒。

應該係因為佢老豆係曼…

表演賽通常好少噓
俾人噓過隨時唔想再來

香港球迷已脫離圖書館文化
open new post thx

啲猁仲兜真係好柒。

應該係因為佢老豆係曼…

表演賽通常好少噓
俾人噓過隨時唔想再來

香港球迷已脫離圖書館文化

噓完而家要兜好柒
公海仲討論緊噓唔噓得

啲猁仲兜真係好柒。

當時在場
都幾肯定有一大班友係唔知點解噓但係又跟風噓
公海仲討論緊噓唔噓得

啲猁仲兜真係好柒。

當時在場

我係南看台利狗 其實都冇話咩確實原因 見係對面隊攞波又有人噓咪噓
可以講返垃圾波嗎?

港隊幾時再有比賽? 好想坐爆南看台!
飛馬已簽入數名強勁外援, 包括
上季馬其頓頂級聯賽銀靴
保加利亞小國腳
具比甲經驗中堅
中甲快馬兼歐塞爾青訓

配合原有有巴西摩迪之稱既利馬
公海仲討論緊噓唔噓得

啲猁仲兜真係好柒。

當時在場

我係南看台利狗 其實都冇話咩確實原因 見係對面隊攞波又有人噓咪噓

但係 後衛差波 又冇人boo, 就係舒米高比人boo
上季馬其頓頂級聯賽銀靴
保加利亞小國腳
具比甲經驗中堅
中甲快馬兼歐塞爾青訓

中甲快馬兼歐塞爾青訓
可以講返垃圾波嗎?

港隊幾時再有比賽? 好想坐爆南看台!

嚟一場亞盃/世盃外香港對中國+個場和/贏到就出線都有可能嘅
上季馬其頓頂級聯賽銀靴
保加利亞小國腳
具比甲經驗中堅
中甲快馬兼歐塞爾青訓

中甲快馬兼歐塞爾青訓

原來afc官網出咗亞少盃外圍賽 (U16)時間表,小組全部比賽都喺新北市輔仁大學踢

輔大囡囡

其實輔仁大學同輔仁媒體有冇關係

都係垃圾囉

點解要咁話我學校

唔好嬲啦
上季馬其頓頂級聯賽銀靴
保加利亞小國腳
具比甲經驗中堅
中甲快馬兼歐塞爾青訓

中甲快馬兼歐塞爾青訓

艾華
【夢想FC外援報到】
四位已到港的西班牙外援雷斯、拿祖、祖亞昆、柏保路已融入球隊並開始訓練,今日體能訓練過後,行政總裁梁智駒邀請了他們到港式茶樓一起品嚐點心與喝茶;入鄉隨俗,他們片刻便學會了使用筷子,並讚嘆香港文化很有特色,相信每位外援很快可以適應香港的生活。
另一位西班牙外援亦即將到港,7月26日的記者會夢想FC將以完整體露面,請大家拭目以!
記者會當日亦歡迎各位球迷撥冗岀席。

夢想FC記者會資料如下:
日期:26/7/2017 星期三
操練時間:11:00
記者會時間:13:00
場地:石硤尾公園人造草地球場(深水埗南昌街270號)

joaquin + pablo + nacho

四位西班牙外援
港式茶樓一起品嚐點心與喝茶;入鄉隨俗,他們片刻便學會了使用筷子

呢間叫港式茶樓?
茶記定茶樓呀?

清E幅圖好多年前喎
睇吓個會徽先啦

呢間係咪五星級茶餐廳
公海仲討論緊噓唔噓得

啲猁仲兜真係好柒。

當時在場

但係 後衛差波 又冇人boo, 就係舒米高比人boo

一開波諗住李城一攞就boo 但冇人跟 跟住得返舒米比人boo
【夢想FC外援報到】
四位已到港的西班牙外援雷斯、拿祖、祖亞昆、柏保路已融入球隊並開始訓練,今日體能訓練過後,行政總裁梁智駒邀請了他們到港式茶樓一起品嚐點心與喝茶;入鄉隨俗,他們片刻便學會了使用筷子,並讚嘆香港文化很有特色,相信每位外援很快可以適應香港的生活。
另一位西班牙外援亦即將到港,7月26日的記者會夢想FC將以完整體露面,請大家拭目以!
記者會當日亦歡迎各位球迷撥冗岀席。

夢想FC記者會資料如下:
日期:26/7/2017 星期三
操練時間:11:00
記者會時間:13:00
場地:石硤尾公園人造草地球場(深水埗南昌街270號)

joaquin + pablo + nacho

四位西班牙外援
港式茶樓一起品嚐點心與喝茶;入鄉隨俗,他們片刻便學會了使用筷子

呢間叫港式茶樓?
茶記定茶樓呀?

清E幅圖好多年前喎
睇吓個會徽先啦

呢間係咪五星級茶餐廳

間野係邊 想朝聖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞