[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(35)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
原來afc官網出咗亞少盃外圍賽 (U16)時間表,小組全部比賽都喺新北市輔仁大學踢

我島

仲危險過平壤,好驚佢地俾人誘拐狎玩

其實點會搵唔夠贊助咁on9

王6c

一定有人贊助咩? 你地真係當呢度係英超

揾元朗鄉紳,地產商sponsor la

我係有錢佬 養馬好啦 養馬起碼有獎金

駁唔到
原來afc官網出咗亞少盃外圍賽 (U16)時間表,小組全部比賽都喺新北市輔仁大學踢

我島

U16幼幼

我島

U16幼幼

好勁呀,前兩日先2:2和咗支那
今晚踼波見到我國

咩料

塊面好圓

好想搣佢塊面

Yes

面圓者最樂天派,喜歡玩耍和交朋友

我島

U16幼幼

好勁呀,前兩日先2:2和咗支那

U16嘅外圍賽幾時開打?
U16嘅外圍賽幾時開打?

睇到啦
9月中
今晚踼波見到我國

咩料

塊面好圓

好想搣佢塊面

Yes

面圓者最樂天派,喜歡玩耍和交朋友

Taiwan football star Xavier Chen
sean, 朱手機去邊隊?

其實港超可唔可以整多幾層廣告版?咁咪多啲收入囉

王6c

搵王6c主人sponsor啦

王6c

搵王6c主人sponsor啦

劉皇發?

有咁多人落廣告咩
[img]https://holland.pk/skim5hlt[img]

有咁多人落廣告咩

輔大囡囡

Taiwan football star Xavier Chen

Fc Mechelen

輔大囡囡

其實輔仁大學同輔仁媒體有冇關係

輔大囡囡

其實輔仁大學同輔仁媒體有冇關係

都係垃圾囉
而操練期間發生了小插曲,部分沒有門票的球迷在場外守候,有來自蒙古的利迷在界限街的鐵閘外偷看紅軍操練,碰巧足總主席梁孔德在附近,他獲告知後即致電職員索取額外門票讓那些蒙古迷入場,他們最終亦滿載而歸,獲得高普和奧歷治等的簽名,他們明晚亦會入場欣賞決賽日賽事。

如果係香港人無飛入,梁孔德肯定wfc

而操練期間發生了小插曲,部分沒有門票的球迷在場外守候,有來自蒙古的利迷在界限街的鐵閘外偷看紅軍操練,碰巧足總主席梁孔德在附近,他獲告知後即致電職員索取額外門票讓那些蒙古迷入場,他們最終亦滿載而歸,獲得高普和奧歷治等的簽名,他們明晚亦會入場欣賞決賽日賽事。

如果係香港人無飛入,梁孔德肯定wfc

收到風有利迷聽到佢地係講蝗語, 係咪支那人扮蒙古人呀
發現吉高由里子經常留言踩容總、神駒、本民青等人,佢根本係熱狗嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞