[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(35)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
講真廢金份約唔平架
要出面搵人頂佢唔難,係未必識玩政治姐

教港隊玩政治>實力啦

唔識玩政治分分鐘想搵11個落場都冇
雖然5分其實真係唔差
但講到尾咪又係出局

Fb group 講到天氣影響好大,人造草,話反金唔知laos真正實力, 又話出晒攻擊球員之後輸咗點算 etc

大佬,賴地硬,天氣差呢啲都可以攞出嚟講?成個雲加咁樣樣

你要贏波,就要主攻架啦。唔輪你和定輸俾laos, 你都係出唔到線,咁點解唔搏下呢?唔通你以為和到laos就可以靠嗰少少數字上嘅可能去出線咩?

迷kim黨成班愚民擁戴昏庸kim將軍

天氣草地呢啲淨係影響港隊唔影響對家嘅
真係賴得就賴
港隊亞杯外對馬拉兩場非常重要
赢左大d機會保亞冠位,入亞洲杯
如果球員表現突出,有望星馬泰球隊邀請加盟,尤其馬超

有入籍兵, 玩身體對抗, 其實唔會輸太多
唔似會輸晒2場, 但要贏晒2場就難得D

齋講本土球員, 就一定香港差過馬拉, 齋睇人地D 技術同下盤都輸晒

呢樣嘢係重點,本土球員不及對手,將會係港隊未來一大絆腳石。我唔信足總有未來入籍藍圖,計劃好過幾年入籍邊個咁。入籍兵只不過係一個短期內提升實力嘅方法

無PLAN, 可能班友覺得玩多一排HKFA 都會收皮, 到時人人打中超/甲/乙

聯賽攪唔大, 青訓點攪都死. 訓練完D 人, 得返好少數留係球圈. 叫做好過白做少少
fb啲迷kim黨聲勢咁浩大
不過真理係掌握喺我哋反kim黨手中
KIM 能力有幾多, 大家心知肚明

佢最大o既技能係識Handle 本地球圈!

港隊教練主要技能要求如下:

處理本地球圈關係 90%
帶領港隊 10%

帶領港隊 10%

怪唔得迪恩都教過港隊

帶領港隊 10%

怪唔得迪恩都教過港隊

下個最有機o既RAMBO同尿進西
我覺得司徒帶東方贏左聯賽的話, 佢都有機

帶領港隊 10%

怪唔得迪恩都教過港隊

淆演ready

帶領港隊 10%

怪唔得迪恩都教過港隊

淆演ready

Cow out

帶領港隊 10%

怪唔得迪恩都教過港隊

淆演ready

Cow out

AV堅話佢都排緊, 所以KIMOUT!
廢金可能同個 舌gay褲玩過屎忽!
所以一世都唔會out!

Ching 心水清
兒子:爸爸爸爸為什麼東星班會叫東星班呢?
爸爸:哦是因為當年東方在 乙組需要升班所以叫東升斑
兒子:哦哦那麼以後會多一條南星斑了
爸爸:哈哈哈哈哈哈

蔣狗條眉粗啲

帶領港隊 10%

怪唔得迪恩都教過港隊

俾rambo教港隊咁不如永瀆金判坤好過
講真廢金份約唔平架
要出面搵人頂佢唔難,係未必識玩政治姐

教港隊玩政治>實力啦

唔識玩政治分分鐘想搵11個落場都冇

會俾夠人你落場
不過要搵蝗蟲偉之流打中堅
廢金可能同個 舌gay褲玩過屎忽!
所以一世都唔會out!

爆內幕

帶領港隊 10%

怪唔得迪恩都教過港隊

俾rambo教港隊咁不如永瀆金判坤好過

rambo連助教都唔請啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞