[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(35)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
手足巧耐矛見

放工了

有 pcll offer 了

天道酬勤 恭喜恭喜

香港隊波衫

呢件好靚 得主場
手足巧耐矛見

放工了

天道酬勤 恭喜恭喜

原來afc官網出咗亞少盃外圍賽 (U16)時間表,小組全部比賽都喺新北市輔仁大學踢

輔大囡囡

其實輔仁大學同輔仁媒體有冇關係

都係垃圾囉

點解要咁話我學校

原來afc官網出咗亞少盃外圍賽 (U16)時間表,小組全部比賽都喺新北市輔仁大學踢

輔大囡囡

都係垃圾囉

點解要咁話我學校

輔大囡囡

輔大囡囡

都係垃圾囉

點解要咁話我學校

本身輔仁文社同容總檔網媒係兩樣野黎
個網同台灣輔大又只不過同/撞名

1892年,楊衢雲與謝纘泰等在百子里創立輔仁文社,以「開啟民智」為宗旨,革命志士常於該處聚會議事,部分社友亦有參加興中會。

唔通話格拉斯哥流浪同標準流浪,昆士柏流浪係一樣咩

都係踢西波
手足巧耐矛見

放工了

天道酬勤 恭喜恭喜

賀大哥!
手足巧耐矛見

放工了

天道酬勤 恭喜恭喜

幾耐之前
會然ky lo 平日聽開咩歌嫁?

我聽開rock同heavy metal
手足巧耐矛見

放工了

天道酬勤 恭喜恭喜

輔大囡囡

都係垃圾囉

點解要咁話我學校

手足巧耐矛見

放工了

天道酬勤 恭喜恭喜

幾耐之前

印象中都好撚耐

青訓之父
【夢想FC外援報到】
四位已到港的西班牙外援雷斯、拿祖、祖亞昆、柏保路已融入球隊並開始訓練,今日體能訓練過後,行政總裁梁智駒邀請了他們到港式茶樓一起品嚐點心與喝茶;入鄉隨俗,他們片刻便學會了使用筷子,並讚嘆香港文化很有特色,相信每位外援很快可以適應香港的生活。
另一位西班牙外援亦即將到港,7月26日的記者會夢想FC將以完整體露面,請大家拭目以!
記者會當日亦歡迎各位球迷撥冗岀席。

夢想FC記者會資料如下:
日期:26/7/2017 星期三
操練時間:11:00
記者會時間:13:00
場地:石硤尾公園人造草地球場(深水埗南昌街270號)

joaquin + pablo + nacho

四位西班牙外援
港式茶樓一起品嚐點心與喝茶;入鄉隨俗,他們片刻便學會了使用筷子

呢間叫港式茶樓?
茶記定茶樓呀?

清E幅圖好多年前喎
睇吓個會徽先啦
Salford VS Bury FC pre season match
英國時間 25 July 2017 1930
香港時間 26 July 2017 0230
Support DAI

btw有無巴打係英國想一齊去睇下開季Bury第一場
8月5日對Walsall
Bigmac chan 不如去做陳云契仔啦

做乜鳩

咁狗志都算做到

咁狗志都算做到

叫垃垃教佢咩係營商之道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞