The Ordinary 產品用後包膠+討論區#2

1001 回覆
53 Like 2 Dislike
用過B5好似敏感咁, 有冇絲打都試過?
好似冇聽過人用B5敏感
屌未訓醒唔知自己打左d咩
我係英國個victoriahealth訂,用royal mail first class mail 寄但佢冇比tracking number我,代收個邊又話搵唔到要我等消息,有冇巴絲知呢間royal mail 係咪英國個邊d平郵黎?雖然唔多錢但唔想寄失

點解唔問返客服

我問左佢要tracking number但比左個reference number黎,上佢個網search左只係話簽收左,但代收個邊又話要等消息要搵,我都唔知點
想買支toner
ASOS又冇賣beautylish又永遠無貨
邊到仲有得買??
我星期日夜晚喺Asos place order
今日收貨
想買支toner
邊到仲有得買??

官網??
想買支toner
邊到仲有得買??

官網??

想買支toner
邊到仲有得買??

官網??

想買支toner
邊到仲有得買??

係asos買左支b5同buffet

送左包糖

支primer 得半支
好似冇聽過人用B5敏感

我都敏感啊
屌未訓醒唔知自己打左d咩
我係英國個victoriahealth訂,用royal mail first class mail 寄但佢冇比tracking number我,代收個邊又話搵唔到要我等消息,有冇巴絲知呢間royal mail 係咪英國個邊d平郵黎?雖然唔多錢但唔想寄失

點解唔問返客服

我問左佢要tracking number但比左個reference number黎,上佢個網search左只係話簽收左,但代收個邊又話要等消息要搵,我都唔知點

直接問佢拎多次tracking number..
buffet 可以當cream 直接last step 用嗎
一支好似好細,用唔用到一個月?
一支好似好細,用唔用到一個月?

30毫升其實同其他牌子大同小異,早晚用 用到一個半月

官網好貴
搵到個叫zest beauty既網有齊款
有無人聽過? 唔知信唔信得過
buffet 可以當cream 直接last step 用嗎

官網好貴

但其他成日都唔齊
有冇人用buffet 敏感
新手一門, asos用咩寄香港? 速遞 ? 郵差? 盒裡面有無收據 for 退貨? thanks
新手一門, asos用咩寄香港? 速遞 ? 郵差? 盒裡面有無收據 for 退貨? thanks

試過dhl 郵局都試過 有收據同教埋退貨

好似5支以上速遞 以下郵差送上門
好似冇聽過人用B5敏感

我都敏感啊

起晒紅印, 仲買左兩支
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞