The Ordinary 產品用後包膠+討論區#2

1001 回覆
53 Like 2 Dislike

我都想夾一支b3

想要一支buffet 同b5
如果都係唔夠既 大家介唔介意我夾多盒文藝復興眼影盤 咁就一定夠 心郁郁想買好耐

一定冇問題架
你俾條link黎啦

https://www.beautylish.com/s/anastasia-beverly-hills-modern-renaissance-palette
唔該哂你絲打
Asos有foundation

Ordered 左 2.0N
驚太黃添
係咪用左就無得return??

好似見啲人話買多枝1.0自己溝,
你可以live chat問下佢地用咗有冇得return。

有冇人用過?持唔持久?會唔會浮粉?

我都想夾一支b3

想要一支buffet 同b5
如果都係唔夠既 大家介唔介意我夾多盒文藝復興眼影盤 咁就一定夠 心郁郁想買好耐

一定冇問題架
你俾條link黎啦

https://www.beautylish.com/s/anastasia-beverly-hills-modern-renaissance-palette
唔該哂你絲打

第一次買護膚品,想係用上面之前用其他位試下先,手臂得唔得?

用黎試下有冇敏感就得
效果就唔會睇到

驚太黃添

上youtube睇就講到遮暇個款好正,
但係外國同香港天氣又唔同,
所以我一路都無買。

驚太黃添

上youtube睇就講到遮暇個款好正,
但係外國同香港天氣又唔同,
所以我一路都無買。

想買不過驚伏
伏既粉底屋企已經好多
無謂再加多支
明明想放左d TO 野
asos個advent calendar又有 moisturizing factors頂

有冇巴絲要
明明想放左d TO 野
asos個advent calendar又有 moisturizing factors頂

有冇巴絲要

我想買呀
前日買左一堆但無依支
明明想放左d TO 野

有冇巴絲要

我想買呀
前日買左一堆但無依支

好呀!
t.me/joejw
明明想放左d TO 野

有冇巴絲要

我想買呀
前日買左一堆但無依支

好呀!
http://t.me/joejw

ok 已add

caffeine & retinoid 2%
ASOS價7折+$10郵有冇巴絲要
以前水楊酸15ml 3.48磅 岩先買左兩枝 各3.8以為加左價 點知原來變左30ml一枝 岩岩收到果時仲以為買錯野

係,我開頭都唸我係咪記錯左個容量
係beauty bay 買左1支Natural Moisturizing Factors + HA £6.38 比左錢落左訂 之後收到email話唔寄過黎 有無人知點解會咁

We are very sorry, but the following items have not been shipped and we have credited your credit/debt card.
係beauty bay 買左1支Natural Moisturizing Factors + HA £6.38 比左錢落左訂 之後收到email話唔寄過黎 有無人知點解會咁

We are very sorry, but the following items have not been shipped and we have credited your credit/debt card.

Beauty bay果支寫話100 ml
平時T字位同下巴都會少量出油同有黑頭,好少爆瘡
用完TO額頭好多紅粒粒 下巴起咗幾粒瘡
唔知邊支出事,定係清潔緊我底層?
又唔似化妝品出問題都係新轉)

早:花水>咖啡眼>Ascorbyl Glucoside Solution 12% >Ha cream>anessa銀色防曬>lm primer>double wear粉底液>lm碎粉

晚:花水>咖啡眼>乳5% or b3>b5>HA cream

而家夜晚唔用乳酸住,怕刺激啲紅粒粒

巴打caffeine有興趣

巴打caffeine有興趣

我都有興趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞