The Ordinary 產品用後包膠+討論區#2

1001 回覆
53 Like 2 Dislike
肥婆隻雞吖甩哂毛絲好有心機寫咗好多篇包膠俾大家參考,大家可以refer #1 感謝絲打
留名
麻煩哂大家。最近忙住training 完全無時間覆大家
我搽咗一排caffeine eye serum,眼袋浮腫有改善到,下眼睫毛!長咗! 想試下搽埋落上眼睫毛根部
我搽咗一排caffeine eye serum,眼袋浮腫有改善到,下眼睫毛!長咗! 想試下搽埋落上眼睫毛根部

去黑眼圈效果如何
VitC 23% 要搽幾厚?
另外想問 Advanced Retinoid 2% 可唔可以同 Ascorbyl Glucoside Solution 12% 一齊用?
lm
mon左post一排比呢度燒到早兩星期買左5樣野
晏啲上黎包膠
求argireline包膠
各位巴絲B3慎用
我用左兩晚之後爆左7,8粒瘡,講緊早幾日係一粒都冇,屌
雖然佢係控油左但一上面就feel到拿拿地,我係dr. wu杏仁酸d人話上面會刺痛但我完全冇感覺個類人黎,我諗佢真係幾刺激性同唔係人人夾,大家用個陣小心d
提外話用咩可以快d袪痘
各位巴絲B3慎用
雖然佢係控油左但一上面就feel到拿拿地,我係dr. wu杏仁酸d人話上面會刺痛但我完全冇感覺個類人黎,我諗佢真係幾刺激性同唔係人人夾,大家用個陣小心d
提外話用咩可以快d袪痘

我用 Advanced Retinoid 都係爆 2 粒啫,睇嚟呢支 B3 真係要夾人用,我以前用
MD Skinical 18% 嗰支冇事
我都想問有邊隻暗瘡藥係收暗瘡,而唔係谷佢爆出嚟,谷佢爆出嚟手尾好長,又驚留疤
各位巴絲B3慎用
提外話用咩可以快d袪痘

我用 Advanced Retinoid 都係爆 2 粒啫,睇嚟呢支 B3 真係要夾人用,我以前用
MD Skinical 18% 嗰支冇事
我都想問有邊隻暗瘡藥係收暗瘡,而唔係谷佢爆出嚟,谷佢爆出嚟手尾好長,又驚留疤

我用杏仁酸同果酸都冇事㗎
有無asos promo code呀依家仲?
Argireline,Caffeine,Ascorbyl Glucoside solution包膠
Salicylic Acid, Niacinamide,Glycolic Acid Toning Solution,Hyaluronic Acid,Rose Hip Seed Oil,Matrixyl,Azelaic Acid包膠
想問下仲有無asos promo code
用左3日去黑眼圈果枝
用左3日去黑眼圈果枝

呀b都有用?
我尋晚上網訂咗幾樣,分開咗兩次訂,兩次都唔夠數要比運費
用左3日去黑眼圈果枝

呀b都有用?

$100都唔夠
用左3日去黑眼圈果枝

呀b都有用?

$100都唔夠

佢話要$75美金先免運費
用左3日去黑眼圈果枝

呀b都有用?

$100都唔夠

你去WHERE 買
用左3日去黑眼圈果枝

呀b都有用?

$100都唔夠

你去WHERE 買

Beautylish個網
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞