The Ordinary 產品用後包膠+討論區#2

1001 回覆
53 Like 2 Dislike
Beautylish 幾時先返貨

我想買vitc23/其他美白野+b5+大size moisturising factor
所以想睇下會唔會再有絲打搞夾單

我想買vitc23/其他美白野+b5+大size moisturising factor
所以想睇下會唔會再有絲打搞夾單

我想買枝B3試下
夾單係官網夾呀 其實貴過asos到買 但啲貨通常齊啲
我用過精華粉底覺得嘛嘛地
唔知係咪因為我塊面太乾
喺 Victoria Health 買咗 4 支嘢,運費比較貴,£8.1,17 號訂,24 號到
響asos禁左支vit c 23% 好緊張

最近長期有貨
想係ASOS買B5同 B3真係難過登天
想夾新果枝
求教 Salicylic Acid 可唔可以同 Vitamin C 一齊用?

Agger B3長期無貨

今日有返貨呀,但隔半個鐘左右就清曬,想訂就要成日mon住

今日有返貨呀,但隔半個鐘左右就清曬,想訂就要成日mon住

又賣晒

有冇人用完生多左暗瘡
我係lactic acid / b3 / b5 / alpha 輪住用咋
有冇人用完生多左暗瘡
我係lactic acid / b3 / b5 / alpha 輪住用咋

我用lactic acid 同 B5 都生暗瘡
B5我諗住冬天先用
lactic acid 就唔再用

最近長期有貨

其實可唔可以去暗瘡印?

最近長期有貨

其實可唔可以去暗瘡印?

上面有人話去唔到暗瘡印,有啲心淡。
搞到我仲買咗支 30% 嚟試添
而家手上 30% / 23% / 20% / 12% 都有

最近長期有貨

其實可唔可以去暗瘡印?

最近長期有貨

其實可唔可以去暗瘡印?

係咪無去印product
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞