The Ordinary 產品用後包膠+討論區#2

1001 回覆
53 Like 2 Dislike
第一次查Latic acid 10冇乜野 隔左三日再查 唔知係咪查得多得濟 已經覺得面慶慶地又痕 第二朝就紅左兩點 好似擦損左咁 其實要查幾多?一毫子咁大夠唔夠?
嘩屌,頭先碌ig見到有間代購話b3 b5各入左200支貨
唔怪得之斷得咁快啦

哇佢賣幾錢枝呀
其實我無見到啲人會幫襯代購買the ordinary 有賣既都好似唔太賣得出

88呀屌

由佢坐貨坐到過期,等佢賤賣,成 lot 貨食晒食得咁過癮?

佢個勢似係好多人買
查左VC23起擦子膠碎
塊面仲起左啲暗粒

去唔去到印

有無咁速效啊?

有可能係心理作用架 不過我有用自己嘅保濕精華同維c精華打底再加resveratrol,會有加乘作用嘅(官網都教人加維c用)
其實b3可唔可以同b5一齊用?

可以
邊到會有B3同NMF+HA現貨賣,貴少少都ok,想買比女友

可以

但唔係話b3唔可以同acid一齊用咩?

可以

b3係鹼性 唔可以同酸性既護膚品一齊用(vitamin c)之類 b5係透明質酸但係佢pH值唔係酸性啊

可以

b3係鹼性 唔可以同酸性既護膚品一齊用(vitamin c)之類 b5係透明質酸但係佢pH值唔係酸性啊

thanks 絲打

有無咁速效啊?

有可能係心理作用架 不過我有用自己嘅保濕精華同維c精華打底再加resveratrol,會有加乘作用嘅(官網都教人加維c用)

呢隻得官網有得買?

有無咁速效啊?

呢隻得官網有得買?

我有支b5啊
Tg Joooeee

咩料呀asos得8支野有貨

屌 B3斷貨斷左幾撚耐
乜網都買唔到 代購正仆街黎
嘩屌,頭先碌ig見到有間代購話b3 b5各入左200支貨
唔怪得之斷得咁快啦

哇佢賣幾錢枝呀
其實我無見到啲人會幫襯代購買the ordinary 有賣既都好似唔太賣得出

88呀屌

由佢坐貨坐到過期,等佢賤賣,成 lot 貨食晒食得咁過癮?

佢個勢似係好多人買

我買左支b5同b3

計埋平郵費 共$140 其實唔係同asos 差好多

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞