The Ordinary 產品用後包膠+討論區#2

1001 回覆
53 Like 2 Dislike

75咁貴 見到有啲70蚊有找

邊度 搵唔到

我都係就咁打the ordinary 你揀最新上架睇,有幾間都70/68
之前用niacinamide 10%+zinc1%, hyaluronic acid 2%+b5
, azelaic acid suspension 10%
本身下巴keep住起白色粉刺 點清潔都無用
之後用左呢3隻好快就無哂白色粉刺 紅印
不過唔識睇呢幾隻會唔會撞

邊度 搵唔到

收手啦賣廣告賣到咁出面 搵食行遠啲

屌你啦呢度有人開團就唔撚洗比錢人賺啦

邊度 搵唔到

自己買咪等耐啲 asos一兩支都免費咪分開買
咪助長上網同你搶平貨既人啦
你話會block集運自己買唔到就話 幫襯代購都抵啲吖

邊度 搵唔到

呢度不嬲唔係搞團購,係自己訂自己野架喎,買一枝兩枝就包運費送香港,搞咩團購 收收皮先啦你

邊度 搵唔到

呢度不嬲唔係搞團購,係自己訂自己野架喎,買一枝兩枝就包運費送香港,搞咩團購 收收皮先啦你

其實自己訂真係好容易
仲直送屋企
呢個都係呢個post其中一個意義
做乜咁鍾意助養人哋
睇到一頭霧水,見到支支都acid
其實呢個牌子適合咩年齡用?
我本身皮膚都幾好毛孔細無爆油生瘡
但就偏黃同之前成日懶無搽防曬搞到有偏黑
有無美白好推薦?

同埋我正係買b5黎保濕唔用b3係咪都ok?
睇到一頭霧水,見到支支都acid
其實呢個牌子適合咩年齡用?
我本身皮膚都幾好毛孔細無爆油生瘡
但就偏黃同之前成日懶無搽防曬搞到有偏黑
有無美白好推薦?

同埋我正係買b5黎保濕唔用b3係咪都ok?

絲打睇左#1懶人包未啊 懶人包應該仔細啲架喎
b3 b5都補到濕 b3仲可以收毛孔(?)但有人用會敏感 同埋好易起擦紙膠
無搽防曬就搽返啦 防曬很重要
難過搶iphone
難過搶iphone

喺 Victoria Health 買咗 4 支嘢,運費比較貴,£8.1,17 號訂,24 號到

點解無tracking number ?我搵唔到

佢冇 tracking number 俾我架,我都係等咗成個禮拜見未有貨收,先睇返封 email:
Important note regarding delivery for this dispatch

International Parcels Signed Priority : Royal Mail International Priority Delivery. Please ensure there is someone to sign for the delivery at the destination. Allow up to 14 working days.

可能要 sd email 問先有
難過搶iphone

asos 幾時入b5貨
雖然仲有一枝但想入定貨仔先

死啦,用耐左會唔會無咩用 依家支B3 對我無咩用,收唔到毛孔
終於搶到toner !!
終於搶到toner !!

你地覺得呢支野好唔好用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞