The Ordinary 產品用後包膠+討論區#2

1001 回覆
53 Like 2 Dislike

前幾日唔得
仲有冇地方可以買到VC23 suspension?

幾日前asos 出現過 我買左一支之後再睇無貨了

幾日前asos 出現過 我買左一支之後再睇無貨了

好彩之前大手入咗3支
想問下係ASOS買野 平均幾耐先會到?
星期四係BEAUTYLISH買, 今日已經到左
相反, ASOS個面完全失晒蹤

我asos成個星期先到

我asos成個星期先到

有無check status 我買果陣佢一路有update 大約一個星期就到
屌 諗住上官網買 佢係咁話我張卡同billing adress唔match 買到勁燥 都未見過信用卡同地址要夾嘅 癡撚線公司
屌 諗住上官網買 佢係咁話我張卡同billing adress唔match 買到勁燥 都未見過信用卡同地址要夾嘅 癡撚線公司

有啲係咁架,保障返用家姐
想問下用完 B3 B5之後塊面 keep住令立立反晒光咁係正常

我都係咁 朝早落兩滴b3一滴b5就會咁
最後只用b3就無事

今晚試下先

我夜晚兩滴b5 一滴b3 用埋nmf就無反
朝早只用b3+b5就好反 而家只用b3

我B3 B5 4滴都無咩野

好唔開心!想買嘅toner VC23同埋nia都係得官網先有貨

好唔開心!想買嘅toner VC23同埋nia都係得官網先有貨

係咪有絲打想買VC23?
我之前買左支
但我唔太鐘意佢個質地 查上面會係d粉咁既質地
用左3,4次左右
想6折放番
LM

一樣呀 我都係得一個地址 但佢就係話唔得

一樣呀 我都係得一個地址 但佢就係話唔得

bl乜貨都無哂咁制
B5朝早用完駛唔駛洗走?定由佢自然吸收?
唉屌我英國網訂依加唔知邊撚左去邊
屌未訓醒唔知自己打左d咩
我係英國個victoriahealth訂,用royal mail first class mail 寄但佢冇比tracking number我,代收個邊又話搵唔到要我等消息,有冇巴絲知呢間royal mail 係咪英國個邊d平郵黎?雖然唔多錢但唔想寄失
屌未訓醒唔知自己打左d咩
我係英國個victoriahealth訂,用royal mail first class mail 寄但佢冇比tracking number我,代收個邊又話搵唔到要我等消息,有冇巴絲知呢間royal mail 係咪英國個邊d平郵黎?雖然唔多錢但唔想寄失

點解唔問返客服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞