體能之巔百人大挑戰 Netflix (5)

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
因為我唔明你所謂既體能測試既性質係咩,想睇下你既標準對紀律部隊相似既測驗係咩睇法有無分別

最後認真解釋你知個矛盾位又話唔清楚睇唔到柒到咁仲出聲?
我真係唔識消防喎
咁都柒?
可能我識真係會開po 講呢
冇考過紀律部隊變原罪
咁就柒一鑊
如果你覺得我舉消防例子係要證明不滿就要投訴就進一步證明你唔識溝通
你係想證明同我個logic消防叫體能都有問題呀嘛
但問題係我唔知消防體能係點呀巴打
我就係知你唔清楚,所以我咪認真解釋俾你聽你本身對體能測試嘅睇法係雙重標準
係你睇完博唔到就搲爛塊面懶地硬喎
你話係我就要信
然後就去埋投訴咁撚癲
師兄溝通真係有d 問題
唔怪得同我溝通唔到
可能我了解完都覺得消防所謂既體能唔啱呢
你又知我雙重標準?
唔好再浪費時間嘈,佢就係想你哋繼續應佢先語無倫次,個討論又唔係有意義,人生苦短,鐘意運動嘅舉多兩下鐵,或者睇多套綜藝好過
我都建議係
不過有d 人沉唔住氣
堅持要講贏我為止
咁你而家去了解未?我嘅分析就喺晒上面,你要知標準既,上下youtube search佢哋官方都會好清楚同你講個姿勢係好重要,亦會建議你事前睇清楚佢個動作試咗先去考

咁究竟點解知識技巧可以左右考試結果嘅體能測驗仲可以叫咗咁耐體能測驗?
你究竟有冇諗過你嘅睇法其實係有問題?
已經block 咗
但我一日唔考都唔知姿勢係咪決定性,會左右結果
定係我為左你幾句就去考
你究竟有冇諗過你嘅睇法其實係有問題?
上帝可唔可以創造一個除左色色之外唔會發生罵戰既post
佢應該係平時啲自以為是到我獨醒嗰類
係明知自己7左都仲要兜
越兜就越露底到底有幾無知
唔好嘈了就算佢知自己on9都唔會說服到佢
我反而覺得係你地維護唔心愛既節目
就開始屈人柒屈人兜
以示自己鍾意睇係好正常
唔好嘈了就算你地自己on9都唔會說服到佢你地
輸得勁虛無
咁辛苦入到黎比賽後段,開波兩秒就分勝負
其實闗要贏都要拼搏一輪先
明明之前啲po好好笑
我估最後應該係尹誠彬贏,第一次開始已經一直講佢有幾勁又話咩係怪物
但都好想民澈bb贏
兩個鐘真係好癲
咩都唔拎舉起手兩個鐘都唔得啦
屌咪叫你自己上去佢官網,youtube睇下啲招募片
佢哋官方係直程有人承認動作技巧係好重要,好多人因為動作唔啱burpee失手你連官方都唔信我都冇嘢好講,只好block你

你係咪好似之前講拹調性咁wiki幾隻字都唔識

希望你下個post唔好再入黎,因為真係唔關你事,入咗正契弟
最終關卡應該係睇綜合能力,尹真係贏硬咁滯
我覺得會似ninja warrior 咁但係加埋啲要舉一噸大石之類嘅task
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞