體能之巔百人大挑戰 Netflix (5)

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
感覺上iron man 贏 但應該贏好少
因為整個節目一早拍晒 睇得出剪接上好favourable to 佢有主角既感覺 咁多鏡頭 當然佢都真幾全能入到final 都應該會贏埋
另外個單車佬真係無咩鏡頭 去到呢個比賽先知有呢個人

古代神話主題好正 韓國人做綜藝真係拋離全球
咪理條自閉仔啦 佢覺得自己咩都啱哂
尹誠彬vs金民澈既話,就真係要睇咩項目 最後一個項目應該就唔會太偏向任何一個範疇,應該變左考綜合能力咁樣,綜合能力黎講賣車佬同埋金民澈應該會輸蝕D,一個太大隻唔夠速度耐力,一個太瘦唔夠力量同爆發力,尹誠彬就樣樣都勁,其餘果3個就平均

如果尹誠彬vs金民澈,最後一個比賽係耐力+吊掛既一定金羸,但一到地面就肯定尹誠彬羸唔使諗
都可以有另一個解讀
因為佢啲隊友一開波全部想佢揀女隊長,佢唔想屈女隊長機,先講呢句嚟說服隊友去挑尾二隊
你地班友咪一樣係個po 度自易
為左自己鍾意既節目顛倒黑白都得
自閉*
狂賀民澈B ig followers 過10k
We identified 10 categories, or skills, that go into athleticism

英文都未識睇
其實條友應該讀多啲書
人哋用科學例子,佢又執著Define體能

單車佬冇乜留意有呢個人
而家athleticism 又變左係要講既野啦?
上面先有人話我講既係athleticism 唔係 physical 喎
體能之顛唔講體能
5強仲有一個玩crossfit,一個雪橇肥仔,兩個都算全面型

如果有排名嘅話,我估
1. 尹
2. 肥仔
3. 澈B
4. crossfit
5. 大力士
咁你去睇奧運會算啦
你嘅體能得你自己認同

咁你仲係到傾d咩?
傾大家既分野
係咪一樣意見先傾得
奧運好睇好多
最後正路都係係鬥快完4-5個task 考哂幾種能力
如果又one on one隻抽咁我買大力士贏

但squid game最尾都係隻抽 所以唔知佢點
海陸空都鬥哂
佢賣安全的 所以個樣都安全
好啦好啦
手眼協調神經咩咩咩當我錯啦
咁我想問分配人手同揀隊友有人答到我未
係咪又係體能
咪傾完
咁你仲想講咩?
想說服到大定認同你?
見大家都覆我咪又覆返人
定係佢覆我就得,我覆人就唔得
咁霸道架
佢兩個睇落都好好禮貌
其實我幾睇好11哥肥仔
條友高得黎又大隻又快
可能係最正面果個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞