體能之巔百人大挑戰 Netflix (5)

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
冇人話唔洗
係你井底唔知physical/ fitness/ 體能/ performance有幾闊
我而表達既野你有邊句唔明
樂施會高層你投訴左未
定比我追住屌到一句唔關你事就算
有咩好嘈 節目黎姐
跟番佢邏輯羽毛球應該屬於智力遊戲

要諗點打, 點企位
雙打出邊個又要講策略
神經個度都話當我唔啱,死jer 爛jer
而家又講返揀隊友啦
係咪又係physical
智力體能兼備
當你老母
哩個po d 人執著
唔攻擊得佢地鍾意既節目
一定要我錯佢地啱
當埋你老母又點睇
就舉石嗰比賽嚟講
你冇足夠嘅意志力點頂兩個鐘
咁鬥意志力又係咪唔夠體能
越野賽拎火把嗰到又係,你個腦唔夠勁點會諗到一個最快啲方法的搶火把
爬繩又係 你冇經驗冇腦點會識得解一個最省力嘅方法去停留喺條繩上面
所有技巧都係建立係觀察 經驗 再用你個腦去總結而成
尹誠彬推石頭都轉咗幾次姿勢就係搵一個最佳嘅發力位置,冇腦點做到呢樣嘢? 呢個Poimt放係任何一樣運動都得
唔知IRONMAN戰略會唔會成功 快推快抖
哩d 可以接受
揀隊友個d 唔可以
主觀意見
都係鬥邊個能量系統爆先
兩個仲大把貨派 癲佬嚟
我都係建議你有依個諗個咁獨到既諗法可以貢獻下社會姐起碼同我地討論既野有相似先提你姐

你就無啦啦樂你老母施會咩我講一你無啦啦講十,仲好意思問人唔明咩
話說你地覺得教練主動讓位比IRONMAN有無內幕?
因為咁岩柔道女又係主動去抬石,係咪有d咩指示架,
有d懷疑但我覺得應該無,畢竟大家識既又覺得對方勁d咁都講得過去既。
我都未試過消防體能我點知真唔真呀
我又唔考唔關我事點投訴呀
我連覺得關我事既哩套節目都冇投訴啦
究竟投訴個logic 係邊
定係你覺得不滿就要投訴呀
我而家同你講樂施會高層攞d 錢叫雞呀,你有冇不滿
點解唔貢獻下社會
定你唔明我樂施會既比喻,使唔使再解釋你聽
去到果個level 可能識英雄重英雄啦
明知自己5項都冇乜絕對信心贏硬

加埋仲有鏡頭影住
可以有咩內幕
無啦啦講講下套節目變左要投訴消防貢獻社會
我就真係唔明你個傻閪up 乜鳩
人地唔明up 乜鳩就要收嗲
不如師兄你收嗲啦
柔道女主動去抬石明顯係知道自己反正玩其他都唔會贏 而隊友又唔想玩呢個game(因為冇人想同車佬玩) 所以做個順水人情姐
咁你無啦啦入嚟討論撩人做乜?你講開同你討論俾個性質相近既建議你姐
我有無係度主動討論慈善野?
應該真係無 純粹教練都知抬石一定會遇到汽車佬
Iron man應該都唔夠佢黎 所以幫佢頂
呢樣野真心respect
不過at least教練都同汽車佬頂左兩個鐘
痴線點解冇啦啦變咗辯論體能
咁我簡單d 講唔接受你意見
所以我覺得有問題既野都討論我咪好唔得閒
而唔係你講到比人屌完一句唔關我事就算
可能我有一日發神經考消防都會上黎開po 講架,係咪開完po 又要投訴
我講樂施會就係因為我覺得個例子同你消防個例子性質相近
都係覺得不滿唔啱就頭投訴
你講開同你討論俾個性質相近既建議你姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞