體能之巔百人大挑戰 Netflix (5)

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
我只係話個名同佢內容唔match
冇合作冇智力就贏唔到
即係體能最好個班未必贏
體能之顛呢
多謝賜教,似係身體協調同爆發力多
但你講果d爆發力同肌耐力其實競輪都有,所以難估,我個人覺得單車應該下肢仲勁d
獎門人
係呀
超危險
戴咗頭盔都feel到腦震盪
我覺得最新呢一關 咪可以拆咗幾個唔同嘅活動嘅
第零關嘅獎勵可以優先揀你想挑戰邊個
然後滿咗人就要揀另一個 咁樣可觀性應該好高
大約每關淨係可以得20個人揀 滿咗人呢就要揀另一款
每關淘汰10個
physical 100
should be
海民有幫佢test過速 佢地成班都呆左 因為同佢地個紀錄差唔係好遠 講緊係第一次去玩佢下肢絕對唔會輸蝕放心
https://youtube.com/shorts/ZyEIMC3nuLY?feature=share
唔排除有豬隊友,但其實都算係咁,搬沙講合作同耐力,都係咩高深技巧,搶波都係揀對手,之後果5關極刑更加排除晒運氣成份,留得低都唔係汎汎之輩
咁樣真係最公平
因為第零關重嘅通常排包尾 然後重嘅通常都係揀啲大力士活動 大力士啲活動應該冇乜人揀 自然就包尾嗰啲揀中
輕嗰啲應該係揀爬繩 跑步 揀唔中自己鍾意嗰啲 只能怪自己第零關做得未夠好
相對上真係好公平
去到第4關仲講乜野第0關呀
cls 舉舊石超過個半鍾
咩啊樓上咪講咗
將第四關 放落第一關度
因為1:1 相對上唔公平呀嘛
邊個係佢隊友
淨係有女留得低已經有泛泛之輩啦
唔係話歧視
體能上男同女有得同場競技咩
無記錯佢18歲先開始接觸呢個運動,練咗幾年就去參加奧運仲拎埋金牌
天才型選手
Sor 冇睇上面都冇話唔得既
先後次序問題 同埋好難做到公平
最後都係要搵個最全面
長跑捉dancer,第二個輸嗰個

Bromance
https://www.instagram.com/p/CZzvUsxPgga/?utm_source=ig_web_copy_link
可能因為之前睇過專輯講李慧思,見佢操到大脾勁粗,又分享佢點練,覺得好impressive
所以我先估單車佬嬴
個個玩冬奧既都勁野
包埋金植
我話比完果5關之後 未比之前係有d食隊友
我覺得佢地應該仲有排鬥
最後可能係鬥意志
問題係第一關就唔係幾好
有練過格鬥既優勢太大
普通人邊識用/解鎖技同摔技先得
俾姐撚達生魚果個體格唔會差得過姐撚
就係格鬥差距搞到俾人屈死
兩個都係世界級選手,體能訓練兩個都唔會練得少
但係尹有嘔白泡嘅決心
想睇佢嘔白泡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞