體能之巔百人大挑戰 Netflix (5)

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
早排重睇返,吊單槓環節,見汽車佬企喺折骨ben隔離,即係佢排49
本身我對佢印象麻麻地見佢一入場好似好惡好串,同埋以為佢呢類型嘅bulk佬會好快foul
之後見佢其實都係一個善良溫柔嘅大叔見到佢入到top5都好開心佢舉石真心好癲,舉足兩個鐘
變左真係罰佢哋wor
前面DGAME都係覺得設計有D差 走左好多實力既人
結果新呢兩集又可以咁好睇 但前面走左好多 實力玩呢兩集好勁既人
但佢做隊長喎本身都係大熱
吊單槓係想畀啲體型細嘅揀人揀場地啦擺明
第二關又上又落都好辛苦㗎,佢咁大份,條橋雖然係致勝關鍵
第三關佢有經驗有出策略有出力

點解講到佢-6贏
諗得出用神話games嗰個好有創意,但下一季點算
第一關對消防員係無人睇好
係個消防員一出閘跑得太快拎唔穩個波
如果唔係鬥燒體力應該輸咗
起金字塔
佢講野冇乜綜藝感,反而汽車佬外型同講野都幾大反差,好cutie, 比尹仲有綜藝感
運氣都係實力既一種
不過揀特技女呢個point真係好重要
條女唔單止鋪靚條橋, 搬船果到條女都好識走位, 上斜果陣拉住條繩話爭幾多, 其他兩隊ON99咁拉幾下又走去度下位, 呢到都晒好多時間
綜藝感既野可以練既
不過肯定次次上親都叫佢vertical jump
神話大把野未玩啦
未跑就輸咗好慘
佢三步過橋個畫面歷歷在目
前面佢地咁設計係想頭幾關實力平均啲.
如果唔係一面倒就唔好睇
我覺得最有創意係用咁簡單方法去玩, 又最明確睇到邊個最勁(果個範疇)
第一場 1on1
明明講好左對打
結果未必勝負就衝去攬波

係嘅,無出cheat 呀
佢不嬲都無出cheat 添,係好撚狗姐

你諗掂想屌佢想出cheat定狗先啦

咁呀,出cheat 嘅賤狗囉
明明一開始雙方自己協議咗規則,打一半走去搶波

估唔到只係過咗幾年,秋狗都可以有fans 仲要有死忠 痴撚線

好想知你班撚屌係咪好支持律政司
3,5 無乜鏡頭, 個樣又普通
我無留意, 又好似係咁. 搵個力量少既睇條繩差幾多
好過唔駛成村人走去睇
team 1 13分鐘就完成, team work 佔5分鐘
好似又係
揀隊真係要揀勁人,橫掂有得再揀
邊個係ironman都未知
姐卵
折骨Ben姐係第一關隻喪屍?
好似100喎
一開始就放手跌左落水
手長腳長過欄反而蝕
黑鬼過得快但只係落果下轉多一個圈已經輸
呢D真係頂級對決, 一絲失誤都唔得
sor我講錯, 汽車佬應該係99,尾二
ironman睇落仲辛苦過單車佬
只係佢每一轉都碌得好快啫
好似好多力都集中咗喺手咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞