體能之巔百人大挑戰 Netflix (5)

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
Okay
咁你唔好睇
原本都以為你認真討論先客氣同你分析下睇你個款都係引戰狗

各種協調能力都唔係體能嘅話,奧運應該收槍類箭類項目nba都唔洗練手眼協調練控球傳接
認同,純粹睇體能既話睇終極獸王好過

只係韓仔識包裝,玩到大逃殺咁但麻麻啱我

內心讀白勁撚煩,飛住黎睇
幾時奧運變左鬥體能
咁你咪撚再覆啦
咪係專項比賽係好睇 但永遠搵唔到最強既人出黎
攀山佬攀繩已經係贏技巧
nba 又幾時變左鬥體能
師兄係咪輕度
點解唔覆得
我叫你地繼續睇同我覆唔覆有咩關係
Blocked
單機啦
我有咩講錯
你答咗我先啦,點解協調唔係體能呀重度?
控制自己身體平衡同控制過橋力度都係體能一種wo
因為協調本身就唔係體能囉
冇得解架喎
點解一唔等於二
因為唔係就唔係囉
一開頭鬥搶波,有玩過mma 同無玩過又爭好遠,你train到再大隻,比個mma選手落鎖技都係收皮
幾時講過唔係
講緊砌橋喎師兄
多謝提供是日娛樂
Physical Fitness為身體適應外界環境之能力,可視為身體適應生活、運動與環境 (例如,溫度、氣候變化或病毒等因素)的綜合能力。它包含了兩個面向,一般素質(身體健康的狀態)以及特定素質(執行某種職業或運動所需要的特定身體能力)。

除了足以勝任日常工作外,還有餘力享受休閒,及能夠應付突如其來的變化及壓力之身體素質與能力。 因此良好的體適能通常需要通過正確的均衡營養、運動、飲食管理,以及足夠的睡眠和休息才能夠獲得。

條重度可以死開啦🙏🏻🙏🏻🙏🏻
屌 明明同PO同年
PO 仲要大佢幾個月
咁都有得拗,都係等埋最後一集先上黎

Wiki撳幾個掣都唔識呀重度仔?
身體balance唔係體力?
笑左
因為高山拯救既形象符合晒某d連登毒撚既中二病ff 人設
瘦 唔起眼 唔搶風頭 但一嗚驚人 鬥贏d 大隻佬
加埋果句佢d 肌肉唔係操出黎
唔敢入gym 嘅連燈仔即刻濕晒

我都好欣賞高山
但佢本身工作同訓練都係吊/爬/繩
開正佢果範先贏咁多
又無其他國家攀/抱石選手參加佢先咁突出
鬥爆炸力/absolute strength 既項目佢都係要食塵
條友對體能既定義同正常人唔同 懷疑佢拎白卡
如果用你個定義
班人鬥打機都可以係架
成班人坐係度鬥打機係咪你想要既"體能之顛"呀弱智仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞