家用美容儀討論

1001 回覆
97 Like 12 Dislike
我都係第一次用美容儀,唔識其他牌子

淘寶有人話用到臉紅敏感,我都曾經試過有個位紅咗,但好明顯係唔夠潤,推到紅咗
無做開facial睇唔明啲字眼
請教吓大家 如果我想保濕係咪揀導入儀就得?
有冇咩推介?
Yaman 同 Panasonic 都有eye care
之前官網/豐澤都有優惠-$1000 蚊= 6980
睇格價.com keep 住都5千尾~6xxx
藍色YXXX 而家又有特價67xx
前排用錯護膚品成臉爆瘡 忍唔住入手m22
用咗一星期
最明顯係用完毛孔細咗/皮膚有緊緻到
同埋本身眼底好乾好多細紋 用後上妝都覺得有改善
但係Clean mode試咗兩隻唔同既爽膚水
塊化妝綿都係完全冇黃黃黑黑
最後既cool mode藍光都冇咩消炎作用
啲痘痘都係差唔多
但整體黎講都有效果 可以繼續試

EMS用緊lv2 仲未接受到大能量啲
都幾大電流感
絲打你買左邊枝綠茶水呀?
岩岩睇到喇
我趁上年black Friday 係lookfantastic 千幾蚊入左desire 貪佢可以好快加熱
用落真係幾秒就ready部機好熱
加上用完Tripollar 真係即刻見到好明顯分別
本身都有yaman
對比落Tripollar 嘅熱同效果比yaman更勝一籌
平時我都好懶 但見到Tripollar真係好效果 加上夠熱好舒服會增加keep住用意欲
依加心思思想入埋currentbody led mask玩下
想知led eye mask去眼紋有冇用
想知如果眼紋既話應該用咩好
我用緊,啲毛孔真係肉眼可見嘅細咗好多,不過用之前要深層清潔,唔係就會好似層主咁
qlarite rf 機有冇效?
30歲開始用會唔會太早?
有無絲打係currentbody買過tripollar vx gold2?
我見佢送個支gel好似唔係gold gel, 唔知得唔得
定有無邊度買tripollar平啲?
Tripollar 有出兩部for eye 既
想睇下呢到有冇絲買左可以分享下

我自己有用開tripollar 面部最basic 同埋current body led mask, 兩部都做到野 後者好方便 日日載住十分鐘就搞掂
我買咗 但我冇用過
上網睇話去紋冇乜用?不過我得閒試吓先
用完tripollar 可唔可以用led mask?
我都有用Tripollar eye
用完感覺舒服 但無特別見到好大分別 最多望落對眼無咁攰咁dup
整體感覺無Tripollar 面機用完咁wow一聲
買完做咩唔用
我通常用tripollar 個日就唔用led, 因為做完tripollar 都要full 個保濕mask, 冇咁多時間可以拎黎護膚
係米做到lifting? 黑眼圈會唔會都有啲用
因為我好懶
我又好垃圾咁買左個led eye mask等緊佢寄來
等你用後評價
有冇人用過dr arrivo zeus 2?
請問大家有冇家用脫毛機推薦?
想問下面果部有無用係蘋果機,法令紋同川字紋啊?上網睇有啲人用完會嚴重咗,一直唔敢入手
我反而覺得對黑眼圈效果唔大
用完眼尾真係lift左啲 望落有神啲啲
但長遠唔知會唔會有好大效果再觀望下
Eye個部好似話可以用係細紋到
但用係面紋嘅話 我主要用Tripollar desire
我當初都係因為覺得法令紋開始出黎 同埋皮膚好似dup咗啲 所以買部用下
但我都同時有出去做機
兩樣雙管齊下 暫時覺得真係法令紋無咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞