家用美容儀討論

1001 回覆
97 Like 12 Dislike
發現連登竟然冇po傾美容儀
唔想去baby condom傾
唯有自己開po 各位絲打一齊入嚟傾下
主要想去紋同埋膚色均勻亮白啲
暫時想買LED mask
睇過current body 同Dr Dennis
Dr Dennis燈泡數目多啲好似好啲
有冇人用過邊款好用 同埋覺得有冇效
另外拋下磚
自己有買家用脫毛機
用緊silkn有成效
Tria有frd買 都work 不過會痛啲同埋機頭好細 打大部位打到手軟
百靈都有frd用係work 我諗脫毛機呢啲只要大牌子多人講嘅都有效果 最緊要都係要keep住用
Push
仲有Tripollar都好出名
有冇絲打用過可以分享下
currentbody led mask 仲有好多其他同廠出既, 燈泡數目都一樣, 唔好齋睇佢, 要格下價
見到Dr Dennis燈泡數目多過currentblody 價錢又差唔多 係咪買Dr Dennis 好啲?
絲打有冇用過呢類LED mask?
推 連登真係冇絲打
Tripollar買咗但懶得用
而家觀望緊currentbody
你邊個model?買完幾千蚊唔用好嘥喎
我都驚我買完懶得用
上網啲人又話要咩打圈咁用 好煩咁
不過好似就真係好work
但我呢啲懶人都係LED mask算
連登冇絲打
睇緊jujy美眼儀同Hitachi導入機
好似係Tripollar stop 咋
好多絲打話stop v好用
但都唔會買喇,因為真係好煩
見平平地入左medicube部age-r ems玩下
心思思想買hifu機
但唔知有無用
V 好似唔洗碌咁耐 會大啲動力用
導入機我對Foreo UFO有興趣
用過佢洗面機覺得好用
YouTube 好多人介紹UFO
但發現好多都係sponsored
唔知信唔信得過
覺得點?分享下
原來hifu都有家用架?
之前有同事係美容院做完都真係睇得出下巴尖咗
有用緊yaman ,想買medicube ussera, 或者日本belulu
絲打用緊Yaman嘅咩?覺得效果點呀
本身塊面易水腫+肥
部機去水腫好work 用完當下塊面仲firm左
但確實提拉效果就用多陣先知
滅咗我火 唔洗嘥錢買嚕
用咗幾個月,平均一星期1-2次。輪廓係明顯咗,特別jawline
用緊邊個model?
去細紋有冇效?
去法令紋得唔得?
led mask我買左呢部
https://deessepro.com/products/deesse-professional-led-mask-1
見佢總共770個燈泡 有308個係紅光燈泡 英馬之前減價連埋運費642英磅可以堅持到日日用 因為好方便 用左兩個月到 但效果我又唔係幾睇得出 佢有隻preimum pro 都係770個燈泡 多左黃光燈泡 但紅光燈泡少左 我覺得紅光燈泡好似係最萬能 同埋pro又平d 所以就買左pro
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞