家用美容儀討論

1001 回覆
97 Like 12 Dislike
Duolif都有4.5mmHIFU替換頭啵
有冇咩分別
絲打好用嗎? 想入手 但用緊yaman未壞怕買咗返嚟先發現係差不多野
睇完啲推介文又好鬼心動。
想買Yaman M22 , 有RF射頻同微電流,紅藍光
見啲function 都好齊,有冇絲打用完推薦
或者有齊呢個function 既其他牌子都有介紹
留名
好冇用啊絲打 佢啲功能真係好齊 但驚只係噱頭你用完覺得有冇分別
咁多功能,我怕樣樣半桶水又易壞
我都而家仲未買
由2月睇到而家
用開artistic & co zeus ii,唔知算唔算有效,即時係會見到firm左少少
Jujy 眼部射頻機 用緊
電到震
我都有medicube ussera
Firm咗係真係有成效
做完機要多啲保濕先再好啲 不過我都懶
超聲波gel成份親膚但質地有D傑身
我會抹走多餘果D然後加精華輕輕按下佢等佢吸收埋
補充多少少
我都係youtube見醫生話可以用超聲波gel先試下
用果陣無分別
我用緊呀
用過一次 全部mode都有用 皮膚變得軟d滑d 毛孔細d d
不過我覺得部機用上面感覺好大 之前用m18 個感覺差好遠 m22開一度已經覺得好勁
medicibe booster h你哋開幾度
已經用咗幾個月但係都係唔敢開到好高
都幾電下
但護膚品吸收嗰方面係真係幾有用
絲打 you are not alone我都有同感 可能用多d會慣d
想搵下d 評價 都係得日文
好似幾吸引 4千又唔叫好貴 比起m22
好似得日本同中國有賣
可唔可以share 下好唔好用
4度呀
我初初都係咁諗 想買M22
又想要RF 又想要一部導入導出
但驚樣樣到有 用落會嫌到喉唔到肺
最後買咗Tripollar desire
然後喺日本見有平 買左yaman Sakura
依加開心使用中
最滿意係Tripollar RF
Yaman我只用導出導入
雖然佢有埋RF, EMS, 紅光
但用落麻麻地(當然我個部好入門有呢啲功能都應該同M22差好遠)
但比我再揀 我都會選擇分開功能各自買機
但前設都要自己勤力用
pan記嗰部仲未收到
ecms好慢
不過退完稅63000羊真係好抵屌
真 好燒
但真係冇咩網睇d 效果 1516中
我買左stop冇點用過,用到好攰又麻煩
唔會堅持
我會買美容院機係屋企用,其實好多美容院用啲機都唔係好貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞