家用美容儀討論

1001 回覆
97 Like 12 Dislike
睇你想要咩效果喎
唔係太識呢d 野, 主要都係想導入d 精華
官網用discount code 折咗千五
咩code
咁無用嘅話上面堆人又吹到咁好用
我有EP-406,我記得二百尾入手好抵玩,用暖嗰個功能配合按摩油按面好舒服,同埋按完一邊真係會收緊咗,同另一邊唔同,做到去水腫。你可以去YouTube search有個化妝師有拍片,可以睇效果。
我上年都買咗
呢個post好多巴絲推medicube個booster H 你可以係上面啲cm研究下
提多巴打一句 booster H官網買用code emily03有85折 去到22/3 利申我都買左 不過未送到黎所以未有試用感有興趣就爬下上面啲文
原來用水就得?
Ems 濕就得用水都已經會電得好勁
Thanks, 今晚試吓先
係囉 好似冇其他絲打講到咁神奇
唔知係咪錯左啲野
想買ATS
講到面毛都電走埋好似好勁咁
有冇絲打用過有真實評價
我有用佢枝泡泡,有用原本自己lotion同埋唔同嘅mask
以前乾到爆,而家真係有改善
不你地用完點
想知有冇人買咗medicube EMS提拉嗰部機,想問吓想V面收雙下巴應該用綠色定紅色燈嗰個mode ?唔同YouTuber好似有唔同做法咁
我都想買呢個 不過啲評價好壞參半
搵過下好似冇乜差唔多技術其他機for收毛孔
Tria用過唔係咁鍾意
有隻叫耳光機 聽講都勁痛 係做完真係會紅好耐
Tria我都有 都好撚痛 完全唔想用
其實出去做co2最實際 局部打個鼻每次都唔洗一千 打果陣又唔會好似自己打咁就住就住 又會敷麻膏 效果一定好過家用機 又唔洗痛咁多次家用機要日日打
有時就係唔想咁紅 但其實有down time先有效
我都有做co2啊 不過如果家用機真係有效又唔洗紅就好喇
好似多數都係出單枝優惠,後悔之前日本仲寄到集運果時冇買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞