家用美容儀討論

1001 回覆
97 Like 12 Dislike
Stop vx
法令紋都ok
我覺得有幫助
我都有部vx 但堅持唔到用 因為次次加熱都等好耐 我又易生瘡
想買desire 加熱好似快勁多但勁少review
真 我用自己mask 碌 都完全唔覺有吸收快到
美容儀香港真係好少review,一google全部出小紅書我堅持一星期點都一次,啲輪廓係明顯咗
Panasonic Beauty「紅光嫩膚IP導入射頻儀」EH-SR85

日版 EH-SR85
https://www.marieclaire.com.tw/beauty/news/70793

我無做facial, 但呢部機有勤力跟佢個schedule 用,我覺得效果好明顯,特別係毛孔、細紋、拉提

剩係用平時用開嘅護膚品,無用佢個gel

我買咗呢部國行版EH-GR51,貪萬一唔好彩要整機可以攞返大陸寄原廠整。

國行貴日版少少,如果自己上網買
留名,自己有部yaman,但好懶..
嘩 折咗都唔平
兩個月都未見有效呀 唔通呢啲LED mask係呃人嘅
係每次要用幾耐?
啲before after 圖幾吸引
研究下先
我淘寶雙11買,多優惠原本3889人仔,點知有個禮物無貨,主動減多$100人仔俾我,最後3789人仔
15-20mins
留名
好好用 我一次過買左ems + ussera 本身淨係用左ems一個星期 心諗死都要訓練左d肌肉先 collagen 遲d再算 點知一用ussera 本身d 鬆弛位firm番勁多
我既話 第一次做完好似已經firm左d 唔知係咪心至8作用
有冇人用緊yaman M22果部成八千蚊既機?
睇簡介都有紅藍光
但又想買LED Mask
我上網google幾年好hit 既LG LED mask原來收咗皮
已經停產
hitachi 好似已經冇出 搵極得友和水貨 最後買左yaman
買完又懶用 但用完會即刻feel 到乾淨左
絲打,想問下你係問你條link入面果部?
我見要成萬蚊
點解英馬平咁多?水貨定點?
唔知呢唔知減價定清貨呢
我買果陣話淨返7部 過多幾日睇已經賣哂 再過多一排就變返原價
香港有間叫thea beauty有賣premium pro有十年保養 賣$10xxx我都係睇完佢介紹先買呢個牌子
可能有幫到我製造膠原蛋白 但暫時睇唔出
但暗瘡印果d 真係睇唔出效果
十年保養又抵屌喎
燒到我,想買
想問下戴住仲可唔可以煲劇、玩手機之類?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞