家用美容儀討論

1001 回覆
97 Like 12 Dislike
我今晚都用ussera,第一次用好緊張
見ussera 多人推過ems
諗緊買TriPollar定ussera好
好似TriPollar勁啲 但應該ussera易堅持啲?
TriPollar desire啦 加熱勁快 能量又夠
唔好意思想試下召喚忌廉妹絲打
好奇好唔好用呢?
雖然知道LED無咁快有效果
但想知道呢部算唔算方便易用
唔該
好用!而家每日都用,無後悔入手!
同埋好輕身,帶住周圍走都唔覺麻煩
不過佢係軟身矽膠,唔知清潔會唔會麻煩
唔該你咁快覆我呀
黎梗就整返部
唔麻煩就有啲信心日日用
不過部野made in China

睇返官方教學,透明果枝導入gel好似係配EMS同Ussera only? 用呢兩部果陣我有用呀,用左先有感覺,否則啲電同熱無乜feel
我覺得透明好用啲
個人覺得UFO麻煩過ussera好多。。
UFO又要開個mask又要放好位置,用完要過水洗部機再抹乾。個LED可以話係無效果,純粹係靠個震動同溫度。個mask係敷得快左少少,但唔足以成為我用佢既動力,所以我都係置閒左,仲有幾十塊mask未用
喂sor 睇錯左 以為講緊foreo UFO
燒到想買水光加ats set
有冇絲打用過佢地粉紅泡精華 係咪配水光機用好

成日都有code 我決定長期mon住
係咪淨係買依2個先有折?
想買水光同ats
支泡勁笠建議唔好買
無呀 我都想買水光 決定忍到有code為止
想知啲ig點搵
我一個都搵唔到
應該係youtube啲片 你揀最新嗰啲睇 通常都跟埋個9折code
100分 決定長期mon住
有記住share!
我見到都會開心share
今日係鋪頭試左Yaman M22覺得幾好,EMS唔算太痛,仲糾結緊買medicube定M22,想做緊緻但又但又易生粒粒唔敢用tripollar.. 想想有埋Yaman個cool mode,但medicube又好抵玩

另外2星期前買左current body led mask,呢2星期日日用皮膚摸落係滑左,同埋真係好方便,不過就唔算有咩戲劇性嘅改變,係膚質感覺好咗
curren body 你每次用幾耐啊? 係咪要洗面後用?
每次10分鐘,佢夠10分鐘就會自己熄
係,洗面後用,我通常洗完面揸少少爽膚水就用,用完之後先再揸skincare
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞