家用美容儀討論

1001 回覆
97 Like 12 Dislike
我個屎坑今朝終於到貨
今晚有新玩具玩
會返貨㗎
唔急用等吓先
我都係
見多人話冇廣告咁誇張,但都睇到細左
15/16緊
我口罩焗住既位d毛孔勁大,仆街口罩令
淨係5分鐘跟住繼續敷
留名跟進 想搭單問埋定係等youtuber出code會平啲
有冇人用緊 dr. arrivo zeus ii
岩岩新買冇耐 一開始個能量勁到有d頂唔順
想問下有無人用過emay plus按摩儀EP-409或者美容儀EP-406?
見無人講同比較兩部有咩分別,見好似平平地有啲想入手
又真係無諗過,
但應該無咩用啦, 本身D皮都拉到鬆晒
可能呢款唔得, 要用其他有度數可以較 (因為部機得一項度數)
請問有冇人係街 /鋪頭見過有呢牌子賣。
係美容院要買多先有平啲啲

我覺得又ok
之後我用多幾次 少左一格電 仲有兩格
唔會融到肌肉佢得個40幾度
同埋你做個陣會feel到熱,
佢會有溫度提醒嗶你叫你唔好再碌同一區。依加係有人話覺得RF搞到融脂,但正常嚟講我覺得家用嘅冇做到咁犀利

有個皮膚科醫生叫Dr Dray佢有出條片講過RF,照理出去做大機,治療師操作不當先有機會搞到fat loss,家用做唔到咁癲。但當然佢條片啲comment都有唔少人話覺得用完家用RF機搞到fat loss。

我自身經驗嚟講就冇覺得有融脂嘅,純粹覺得係啲皮膚會緊緻左firm左。 之前睇過隔離護膚post個邊有個絲打話應該係使用者本身已經有fat loss,所以用完RF之後啲皮貼近左肉就睇落好似家用美容機搞到咁(?) 有興趣可以去個個post睇睇。

不過都係個句,驚就唔好買
買一部機嘅價錢都夠你出去做次treatment ,可能咁仲安心啲
ussera可以上gmarket買 平過香港官網
請問用幾耐先有效果?心郁郁想買
我有時一個禮拜用一次,有時兩次,連埋佢嗰set zero pore skin care一齊用嘅。我冇特別留意幾時有效果,但應該係用咗幾次之後發現真係有細到
留意到好紅既led mask幾乎個個都話有效
大家都好推currentbody嗰隻led mask
但我睇呢個網比較https://www.google.com/amp/s/blog.theahomebeauty.com/zh-hk/led-mask-how-to-choose%3fhs_amp=true
佢led數最少又得紅光mode又唔係平其他好多
點解咁多人推
絲打有冇用過led mask
冇啊,不過想入手
有朋友用完話啲紋淡咗同膚色提亮咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞