家用美容儀討論

1001 回覆
97 Like 12 Dislike
想要 booster H + ATS
你地推嗰部medicube 水光係booster h 定ussera?
請問medicube 水光係咪即係booster h?
+1
我尋日用water sleeping mask 開EMS, 少電

今日塊面麻麻地,係咪正常?
用左幾耐覺得有效?
佢送個枝膠原精華好笠
都係偏笠,唔好落咁多,用完再啪下又好似好啲
我又無特別計住,但我用咗差唔多兩個月
係呀
有有人用過amiro?
其實買左tripollar stop vx 仲洗唔洗入手nuface
功能好似重疊左
但又可以一日用tripollar一日用nuface咁始終2部機都唔可以日日用梅花間竹唔知得唔得
水光係booster h
google同官網都只會見到booster h有呢兩隻字
Sorry 我唔熟 怕買錯所以問清楚
一部RF一部microcurrent嚟 理論上冇重疊
Nuface官方係話可以日日用 甚至早晚各一次都得
不過呢部嘢真係夠勤力先好考慮買 一個禮拜用得兩三次唔會有效
法令紋嘅話 Medicube ems+ats 係咪好過tripollar?
我兩部都有,nuface mini係買current body led mask啲bundle送,但我覺得nuface好似冇乜電流feel(比起vx嘅dma同yaman嘅ems)所以用咗一兩次就冇乜用

搭單問我有vx其實仲應唔應該買ussera我買埋買埋幾部呢啲機,有埋silkn facetite 2.0,仲有yaman 10t(不過我覺得呢部rf係冇料到),但ussera好似方便啲所以有少少心動

我最缺嘅可能唔係美容儀而係恆心
Nuface嗰隻電流如果搽夠gel係冇feel㗎
不過見人講過部機用隻技術其實已經好舊 係唔太值得買

買咩都好最緊要係真係會用
用左七八年,好用,有效,我嗰款舊嘅白色嘅但用左咁多年都Work,只係用完會乾,一定要補濕
LEVEL 1 都太激動
所以跟佢完就完XD
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞