家用美容儀討論

1001 回覆
97 Like 12 Dislike
痛又唔太驚,打開 laser,最緊要有用
老老豆豆我都打開laser但都覺得痛,laser有麻醉嘛....我本身都係好似你咁諗不過我會再試下
我打 laser 唔用麻醉 仲接住做都係痛嘅光學療程 次次都連住做
好想搞毛孔
唔使叉咁耐咖喎
聯絡cs換貨!
我之後嗰部用用下甩色
一聯絡即刻換機 cs幾快手!
請受小妹一拜
有冇人有用超聲波護髮夾見啲日本salon都用嚟幫人做treatment
咩product黎
個外型似直髮夾咁 但唔會加熱
用超音波做導入 聲稱係屋企都做到salon焗油效果 呢排比人燒到search 超音波アイロン 見到啲效果圖真係好吸引
我見有部野係銅鑼灣/中環日本salon都有用嚟幫人做焗油treatmentt,日本官網買都幾抵 under 1k 唔知有冇人有買過類似product用 想聽下review

乜都唔比得人知咁開個討論區黎做乜
唔係唔比得人知 係Members only
你唔介意都可以唔加密
不過我諗起baby condom班女人一邊屌連登一邊又要係到mon po就唔想益佢地
嘩痴線!我勁需要呢部野
可以出去salon試用下 好用再自己買
最驚人地夾就好順好滑
自己手殘就夾極都夾唔好..
好似好吸引但我手殘黨買咗個ghd返嚟都用得冇人咁靚

等review
但youtube search唔見有咩review
冇咩真嘅before after 睇
唔敢買
噚日收到ems同ussera啦,夜咗返屋企都漏夜開箱同叉電上面話部ussera叉唔到電開唔到機個絲打快啲去換,我兩部本身都已經有電,臨訓見ussera已經叉滿,ems都只係差一格就滿

暫時未用,唯一感覺係ems都幾墜手,應該係嗰兩粒嘢ussera輕啲但重過tripollar stop vx,呢度要讚下tripollar,我見過啲人話tripollar好輕似玩具,但實際用過就知輕先好因為用tripollar要係咁打圈,咁重會手攰
Me too 我最後喺carousell搵啲代購買
無自己買咁平 但都仲平香港幾百蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞