家用美容儀討論

1001 回覆
97 Like 12 Dislike
做到 後面條帶可以較鬆緊同埋唔會太殘眼 佢眼果到有做保護 不過其實d光都照到眼周 唔知會唔會傷眼
不過我照煲劇上網
我問過10年保養 係佢間鋪幫手寄返外國維修 唔知洗唔洗運費呢
而英馬果部pro 係得一年保養
無用開但推
我見同品牌有另一款平啲,4千元有找
唔知效果如何

我心思思想買貴款
但怕堅持唔到
呢款少d燈泡
多d燈泡既話 覆蓋到既位多d
我見有隻韓國出既 叫miin 都係4千蚊到 但都係勁多粒燈泡 不過唔知質素好唔好 見微辣成日賣廣告
我覺得led mask 算係最易堅持到既美容儀 又唔洗搽gel 對手又唔洗郁 就可以整哂成塊面 雖然效果可能真係慢d
好似好正
我買過currentbody ,我覺得無用,連續用都無咸覺
可能我皮膚唔啱!
你連續用咗幾耐?
本身你想改善咩問題?
我主要想提亮膚色均勻啲
其他佢聲稱咩去印去紋有我就當bonus
用一個月,一星期5日
想收毛孔同膚色均勻啲!
之後依家去打m22仲有效果
另外yaman 我有買,佢有三個光,藍光去豆快消!
cur個個得紅光,感覺好似yaman 好啲!
我有用jujy 美眼儀及Medicube d機
我有ussera 同booster
Lm 想買Ussera
有冇人可以分享下
好冇用啊?值唔值得入手?
medicude有無用啊
有Tripollar X 勤力用就有firm 左,法令紋要針對性碌耐d 先淺dd, 但真係懶

比較想知韓國medicube 咁多部邊部最好,見d 人係買晒黎用
我覺得幾好 用左個幾月
真係會feel到有彈性咗 firm咗
但可能我成日捱夜 同埋低層好乾 都要時間繼續用再睇下
之前都有興趣買ussera
但review唔多唔敢買
ussera去法令紋有效嗎?
睇完咩review唔敢買?下巴鬆弛即時見效 法令紋無咩feel
有部hitachi 導出導入機
10年黎都唔覺特別有效

亦有Tripollar stop vx
呢部堅
試過用得耐皮膚有啲火燒發熱感覺幾日,應該係傷左

下次想買age-r r面 / nuface mini

但係其實好花時間
搞搞下放係度封塵
加上啲機咁細部,功效應該都麻麻
買黎都係安慰自己
Yaman導出導入真係好好

想搵架機可以firm面
Nuface mini 廢的 唔係完全無效 但好慢 我用左一個月壞左 直接買age r 部ems好用勁多
好想買m22試下 有RF又有EMS
Yaman 真係有效
用左好多年

心郁想試medicube
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞