家用美容儀討論

1001 回覆
97 Like 12 Dislike
驚唔驚係假貨我都有啲想買
咁咪keep 唔到個mask 一星期用五日
唔驚因為我已經唔係第一次嗰度買,不過今次搵唔同seller,一樣官網出貨

你要睇下多唔多相關buyer review,同埋如果太太太平都有伏,我自己問過一個平得好可疑嘅,前幾頁都有巴/絲提過,咁我問完就冇理因為覺得伏,但佢過咗日仲問我係咪要話要出貨過多日我見佢acc俾人suspend埋
我隔日用
一日mask 一日tripollar 咁?有無效啊,我岩岩先入tripollar
係呀,但我買咗tripollar好耐㗎喇係呢排先的起心肝用Led mask我覺得有用嘅,tripollar用完感覺皮膚會好啲,但long term效果可能要搵keep住用咗好耐嘅巴絲答你
家用唔知 但出去做RF treatment 會做前/做完後照燈
多謝絲打

我見online 買其實又唔係好貴, 最衰佢無ems+booster pack, 死都要連住ats, 都唔知ats 好唔好用。
Ats好痛搞到我冇乜用嘅意欲,所以我都唔知好唔好用,我遲啲會由level 1開始慢慢再試下
未試過用 想問Level 1 係咪同針灸差唔多痛?
我之前用到lv3定4
真係痛到標哂眼水
我冇針灸過唔知針灸係點
巴打你仲有冇用
請問買mediicube 日本係咪平d
咁大鑊 淨係痛? 有無紅呀傷呀嗰啲
好想知會有無絲打用過Dr Dennis Gross嘅LED mask
睇咗好多日唔同品牌資料
覺得呢部功能都幾齊全 有code後嘅價錢都合理
LED數量都比currentbody多啲
但好少見人講呢部
無呀,個時我放咗,買咗booster 同ussera
你快啲用返 等你價評
不過而家兩部都覺得有啲麻煩
booster 同ussera 都麻煩? 我諗緊買哂4部曲
會用返呀大但需要心情同勇氣我掉咗個盒啦冇得放,之後真係唔可以掉盒住
咁又冇
想問係medicube官網買booster h, 係兩腳定三腳?
type c cable
拎去維修睇睇 我一買到拆盒就開黎用到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞