家用美容儀討論

1001 回覆
97 Like 12 Dislike
好想買m22
yaman m22同 panasonic eh sr85點揀好
me 2!!!!
Medicube 收毛孔個支有冇效?
見好多日本妹推依支
留名

情人節promotion買左yaman m22試用中,ems level 1都覺得痛,是咪唔可以貼面用

有用過medicube age-r ats,唔知是咪距離面太遠無效果所以懶用

主要想收毛孔+可以用其他牌子精華面膜所以買佢地
法令紋真係唔知
本身唔嚴重
反而檯頭紋麻煩啲
不過真係firm咗
同埋做完塊面都仲feel到熱力 係入面
會唔會試下用點或掃方式 睇下會唔會好啲
想瘦面同減淡法令紋
睇大家post燒著左tripollar
好似會幾快見效
但會唔會好痛?
如果見到有成效嘅話我應該會勁勤力用
好耐之前有試過 但我好懶
用完反而覺得啲毛孔明顯咗同黑咗 唔係係咪因為佢迫緊啲黑頭出嚟先會咁
次次用完都好似核突咗就冇再用了 可能唔太啱我用
有試過,但成效唔係好明顯,可能我要多d去角質
不過我賣咗呢呢部出去
Yaman 導出導入用咩護膚品好?
我見有啲家用機可以做導出, 會唔會幫到去角質?
想問絲打係咪一定要用專用凝膠?
我仲未開佢果支 因為之前用nuface 買左aromatica 未用完
想問各位絲打 用左美容儀 係咪可以取代到出去做facial ?
我有用開YAMAN部ACE(係日本叫朋友幫手買),我都用左2年幾,我覺得抬頭紋淺左,面係緊致左。之前本身想買Tripolla,我本身面都係細唔多肉,我怕話會溶脂,所以都係唔膊。
ACE初初半年用一星期5次到,跟住又懶左少左用,呢幾個月又突然好有恆心,日日返工前用,每邊面連額頭用6分鐘,其實部機賣點都係話唔駛用咁咁耐又夠力,不過6分鐘全面我又覺得太短。
最近一個月買左currentbody led mask,每日放工沖完涼用,睇youtube有教用綠茶水抹面乾後用,效果會好好多倍,我又係IHERB買左支綠茶水,跟佢方法用,暫時用左一個月,我覺得自己白淨左,其實話紅光係對皮膚好,發炎有傷口敏感用都係好,仲包埋收毛孔去皺,咁我晚晚用都無問題。
咁等有特價我就入手LED mask先
我買左yaman M22
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞