家用美容儀討論

1001 回覆
97 Like 12 Dislike
死啦咁你買完medicube覺得唔好用 實話我地集體冼你
等16號啦
我等ing 16號
Gold可以照用普通gel
英國官網有vx gold + gold gel + 普通 gel嘅package
gold gel 應該特別夾個金頭
導電問題
不過再買會揀yaman
一部搞掂射頻ems led
有無人用緊Dessin LED Mask?
本身有枝Yaman HRF101T,有導出導入功能又有ems同紅外線,不過覺得個紅外線就弱雞d所以無咩點用,導出功能幾好,次次塊化妝綿都黃黃地 ,可能我唔識洗臉😅,睇依個post 本身想買medicube個booster H,但我支yaman都有導入功能,最後就放棄左,轉買dessin led mask
medicube 而家無左booster同ats set 🥲

分開買貴左
如果佢有 Booster H + Ussera 嘅 set 就好
我諗遲下會再有
可能16號會有其他優惠
我都期待緊
自己唔做功課又話人跣你
重點你都未係收唔到貨
自己衝動完淆底然後瀨鳩人
Thanks sis! 好燒
我心思思deesse, sis 你仲有無用?有無效果?我喺英馬搵唔到
我差唔多日日都有用 我覺得膚質係好左 但我唔知幾大程度關佢事
因為我有做m22 有搽酸不過紅光公認對皮膚好 佢仲要308個紅光燈泡 應該都會有作用既
我果陣見英馬減價減勁多先買 如果原價我未必捨得買而家英馬無左lu
你嗰陣買真係好抵 m22都好吸引,但我本身有Tripolar stop vx, 提拉方面會重覆咗,所以睇緊led mask研究緊邊隻
日日keep住用已經用左at least有8年,我係敏感暗瘡同油肌,醫生叫我用pxxxgel保濕溫和既洗面,我又日日都化妝,驚個支野清潔力5夠,所以日日都用佢清潔,覺得係有乾淨左,我覺得有因為佢,角質層個啲係無積聚到,用完佢洗面係有比有時無用光滑
Mini play plus Luna都有用過
請問暫時覺得效果如何?
我都係諗緊Yaman 定Medicube
請問覺得m22買吾買得過?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞