家用美容儀討論

1001 回覆
97 Like 12 Dislike
我見新娘谷好多人買medicube
係咪真係咁好用?
超推 用完濕疹真係會消得勁快
另外我覺得feel到就谷瘡個陣用佢都係會冇咁易生
有冇絲喺韓國買過?唔知韓國買會唔會抵啲呢
本身買咗ems 嗰時未出其他機 睇完呢個post 而家好想買埋
可以分享下優缺點嗎? 想入手
感謝🙏最近睇左好多youtube研究美容儀,
原來連登都有post😇正呀!

原本有興趣Yaman, 但因皮膚本來唔太差,
主要係彈性差左😞 原本包包面、帶口罩唔郁鬆左少少下墜😞想有刺激骨膠原RF功能,
YouTuber D人話Yaman既rf 功率較細,
比較屬於綜合功能既美容儀,導入導出做得好,
但RF就普通了。

之前買左medicude EMS, 面太多肉,level 最高都無問題,即時果效覺得幾好,但因自己懶, 間中做下⋯
覺得勤力先會好😂

我HKTVmall 台灣Annie’s way 凍面膜gel 又平又大罐,同導入gel差不多,仲有少少白淨左😂
好似有水就導電到😆

追完post諗緊medicude Ussera定tripollar…..

計性價比好似medicude都抵玩,平一半
感謝巴打😂qr code! 如果下次有可否繼續分享😂
真係唔知邊度有優惠!!

想問medicine ATS 係咪用處較少?
我都係想要呢兩部,依家去睇下先
我都發現定期有優惠,接近個個月,可能復活節/母親節會有⋯😝
想問下黑頭剷有無用 係唔係真係去到黑頭同角質
有冇講點解 cut 單
唔寄集運倉,可能見太多人寄去同一個地址,yen平果期係好多人買個個開箱都分享買左medicube
我都想知兩部都想買
Vx gold 2 用專用gold gel
唔再出gold ver 之後買gel 麻煩
Vx2 新啲,技術強啲,可用其他model gel
有新買新就vx2

平就stop x都夠
熱既時間同功能差唔遠
vx gold 2 同 vx2個電流都係用係jawline only
Ems 自己再配medicube
其實佢除咗緊緻皮膚之外仲有咩作用?會唔會話用完毛乳細咗皮膚滑咗嗰啲
你呢間集運快唔快到貨? 用開bns但太多人好似玩爛個地址咁
同埋啱啱google佢有repackaging ! 好似又可以慳啲運費咁!
有咩優惠碼?
見你話用lotpost收到貨
我即刻日本落訂
冇做多啲research
頭先上網一search 原來黑店黎
成日唔見貨 濫收運費 同隔勁耐先收到貨
嚇到我瀨屎 買咗成兩千幾蚊
即刻email問客服有冇得轉地址或者cancel order
你用完樂郵幾耐收貨? 堅收到貨?
比你冼到應一應
你都幾搞笑 三唔識七我冼你做乜q
27號到倉1號取埋貨開心使用中啦
嘩 你啲語氣都幾好
咁人地分享佢自己經驗就叫冼 知唔知上網睇野不嬲都要fact check 你自己落單前唔自己做好功課就話人地冼你 你不如唔好上咁多網

利:我用開樂郵唔覺有咩問題 但唔係撐 順碎睇你個留言既態度睇到唔順眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞