家用美容儀討論

1001 回覆
97 Like 12 Dislike
我係handcarry返嚟
應該唔寄得
有冇link 些牙
想知,想瘦面

另外Facebook成日彈名媛機,想知有冇人有用過
我尋晚用咗ussera啦,我有tripollar stop vx(vx得兩個level我用2)所以一開始就用level 4,下次會上level 5,好方便係真,呢個亦係我入手嘅原因,使用感冇tripollar咁強烈,隻手好得閒剩係郁去下個位,用過tripollar再用ussera有少少空虛咁感覺上level 4熱度同tripollar差幾多下,不過第一次用完ussera第朝一樣有皮膚好咗,暫時感覺良好

其實我買ussera唔係用嚟replace vx,我始終覺得tripollar應該勁啲,除咗因為屎忽痕我係諗住自己懶嗰時就用ussera,得閒轉圈圈嗰時就用vx,大家都係rf應該冇問題?

今朝第二次用ems我已經上level 4(最高),用完嗰下冇太大感覺,但過咗陣照鏡就覺得下顎線係清晰咗啲,希望唔係自己ff啦
Btw我喺silkn eu買咗部facetite mini等緊集運送嚟,有冇人用過?我有tripollar stop eye但覺得個頭碌得唔舒服,同埋溫控好似麻麻,我keep住轉都覺得好熱,唔知eye 2有冇改善,但我見個頭係一樣所以冇諗住買

facetite mini先eur99
竟然我見ussera rf 個power都幾高 以為可以同Tripollar 鬥下
Tripollar用落會唔會好痛好大電流feel 我用dr arrivo 有少少屌唔住 好吉
我講我feel到嘅溫度咋用tripollar成個感覺係熱啲,加埋佢個gel本身保溫啲,tripollar打圈打到夠溫度先轉位唔會返轉頭,ussera就咁射一下就轉位可以返轉頭(但唔可以連續射同一個位),實際邊個好啲我未答到你,同埋ussera我未用level 5

Tripollar rf mode唔痛冇電流剩係得熱,dma mode就會有電流彈彈下有啲痛咁,只可以用下顎位,我覺得個feel可以接受嘅
medicube 邊部機最抵用?
想問下瘦面(提拉)效果理想嗎?

見到你地講即刻上官網睇
$6199
買唔買好
唔係好記得每部個價錢 但我最中意ussera 我係直接開lv5用 都唔會太熱 同埋會連埋tripollar一齊用 碌完ussera就tripollar 會覺得塊面無咁殘
Age r果部?我開lv1已經好酸 唔中意 無用到
唔得啦 我做完research tripollar 一定勁好多
Tripollar vx2同gold2有咩分別?用緊vx但覺得升溫幾慢 買新係咪好d?
要,同埋個頭嘅size用眼底都好勉強tripollar有出stop eye但我用過第一代唔係咁鍾意

你可以再睇多啲其他巴絲嘅心得,我嗰部tripollar唔係最新,tripollar對我嚟講係有啲煩因為要打圈同埋隻gel好lup,水洗到但我見好多人都會用cleanser洗包括我自己
ussera可以同Tripollar一齊用?我都係兩部都有但諗住輪住用咋
Gold2 RF mode 應該勁啲,始終黃金頭好似傳導能力快啲好啲
不過vx2 就有個勁啲既DMA mode
Ussera 你用邊隻gel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞