家用美容儀討論

1001 回覆
97 Like 12 Dislike
我覺得透明支gel好過新個枝,導熱勁啲
好用啲
你買佢部機可以揀佢送個枝泡泡精華 睇下岩唔岩導入
留名 我都想買部m22
之前行街問過 百老滙而家賣緊七千
送一盒面膜 可以免息分期
有冇人用緊有review
想知m22有冇提拉瘦臉效果?
Btw 聽講導出用labo labo爽膚水效果會明顯啲
水光機可以用自己skincare 唔洗買佢啲gel架
用緊Tripollar desire
原本係想減紋法紋令同頸紋
係有用嘅,至少頸嗰度有肉咗
但要keep住用

但無諗過可以修復屏障
官網冇講
之前敏感拎晒去搽身搽腳嘅貴價護膚品終於可以用返落塊臉度
之前喺街仆親 擦損左隻腳 之後嗰兩三日我都有攞個led mask照下佢 呢幾日見佢好返仲要冇疤 平時我自己R損隻腳啲疤都要成幾個月先好 雖然唔知關唔關個mask事
我見YesStyle都有,賣緊$43個幾😮
n年前買trinity仲用緊
個紅燈頭幾好用
用生抬頭紋無咁顯眼
不過叉電好煩, 吓吓要叉1x個鐘
同埋nuface係好多年前產物
係咪仲要買佢真係要諗諗

上個禮拜amazon 有campaign
忍唔住入咗pan記最新嗰部
我係日日用,又唔覺有咩問題
唔落gel既原理唔理解係點,好似未有知料詳情
勁想買foreo bear youtube d review全部都話真係有用 好燒
嘩 兩部都勁燒
有無絲打用開tripollar
我次次用佢過幾日之後都會生瘡
用完有洗面 應該唔係啲gel殘留嘅問題
想問下有冇人買過家用aqua peel機有冇用
試用左一次
我見無乜人談論過痛呢個問題以為好小兒科
點知個dma mode一掂到塊面啲電流感已經好強覺得好痛
同埋個嘴郁得好犀利好驚我只係用level one..

至於RF mode就無乜特別
預左要用長啲時間先見到效果~
用開,但冇生瘡。我嘅routine 係洗面皂洗面,之後toner同精華,再敷mask,敷完會抹走係面嘅精華
我試過要隻手濕濕地用導出導入先有feel
有tripollar x 幾好用既但要成日用同每次用30mins
諗緊買唔買vx2 定轉yaman ace pro有冇人用過?
我有Tripollar VX(有效), currentbody紅光面罩(好溫和,唔好諗住短時間有咩大分別), Nuface微電流機(即時效果明顯)同埋tria點陣激光(打完啲護膚品吸收啲)

宜家心思思想買Dualsonic hifu
有冇人真係用過?
官網成日做75折
仲平
同問 見有隻平啲嘅叫 Duolif HIFU 啲review好似都幾好
支gel好快用完 我暫時用其他超聲波gel代替
呢部只去到0.3mm
我怕效果唔夠明顯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞