家用美容儀討論

1001 回覆
97 Like 12 Dislike
bimix 部導入機係咪麻麻?
等睇ems包膠
大家覺得foreo ufo d mask好唔好用?
諗緊回唔回購
有無機做提拉下鄂線/面推介
我覺得booster h真係幾好用
不過我好廢平時開level2 only
fu住mask先開level4
皮膚係好左
另外我自己有foreo ufo同洗面機
洗面機好用,我日日有用
真係feel到唔記得左用個日啲皮膚係鞋勁多
UFO就唔推薦,用完同無用一樣
收毛孔既話 medicube ats 定 tripollar stopvx效果比較好
Yaman 個頭細,用落其實會煩好多
主要想要led 嘅直接買led mask la
絲打我同你一樣都係開level 2
full mask開level 4
都有用foreo洗面機 ufo就冇用過
我兩部都幾中意
唔知係咪錯覺用完塊面立立令咁幾有用
至少兩部用完都冇爆瘡爆粒粒先
我本身都有foreo ufo, 想買medicube booster,會唔會功能上撞左?我覺得ufo好雞肋 booster會唔會好用d?
想知效果如何有興趣想買
我用完booster h
諗住上網睇下其他人係咪都係好評多
發現啲人都好似無咩特別講咁
好多時都淨係講medicube另外個三部機
但我真心覺得booster h真係幾好
其實搽完野本身都立立令
點分係用左部機之後先立立令
係幾岩懶人用咁囉我覺得
想問下你booster h配d咩skincare用?
我個陣差少少係PRICE 買, 貪佢5XXX
但諗諗下,用係塊面度, 都係係有信譽地方買返好/_\
所以最後豐澤6980 買, 送左一盒MASK 可以連機用
官網個陣都係6980. 但冇見佢個陣有送MASK
後尾做完優惠變返7980, 就有mask 嚕
我買左glampalm 有導入既直髮夾, 算唔算可以做treatment
我用番平野the ordinary咋
medicube本身個支泡沫笠到傻
千祈唔好買
絲打用左幾耐開始見效?
見到ghd新出有個直髮加吹頭 好有興趣 朝早唔使用咁多時間
應該係兩三個禮拜之後feel到皮膚好左啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞