有冇跑步撚入嚟吹下水 (38)大家渣馬加油,無傷完賽破pb

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
一眼關七咁不停諗路線 左cut右cut 避人

路口位scan 有無車嚟緊 仲有坑渠位/工程圍欄之類

心很累
沙田大埔無燈位
起碼都85%最大心率啦
跑pb最後個幾km,心率不升反跌有d怪
後日要跑個d人仲唔瞓覺
岩岩喂完奶
香港係咪未有mizuno rebellion pro/flash 住?
有無人試過對sonic?
岩岩飲完牛奶
我唔係後生仔啦,四張幾囉,
所以我最大心率應該唔會好高,
好似最高見過174咁上下。

其實都唔係刻意要破PB,只係想係渣馬前,
最後一課,試下可唔可以under 50分鐘完成,
之前PB都係剛好50 mins。
但因為之前試過踩盡,怕受傷,隻腳會痛幾日,
所以都係用九成力去跑,去到最後果3km,
feel到隻腳有少少攰,所以時間係慢左少少,
相對心率都低,我估應該係咁。

其實中招康復之後復跑,心率真係高。
呢張圖就係康復之後,第三日跑,
輕輕推
講起渣馬件衫,早年一路都係NB,年年一樣設計一樣色,但都算正常樣。

然後2012年起,X牌(交叉logo)攞咗5年贊助,嗰5年都係災難級設計,係後來有件白色好少少。

2017轉咗剔牌,設計正常好多,不過隻淺藍色麻麻地,之後嗰件粉藍更加少人著。

相比之下,今年件綠色其實都算係近10屆頭3名最靚
佢之前講過sub150
柒步-渣馬二十週年個件算係比較好,仲有另一死症,d cutting 好垃圾,做睡衣

關刀牌-其實仲hea,冇任何設計,呢兩年隻british racing green其實靚嫁,cutting算係咁。最正其實係關刀第一年件藍,當年關刀有心搞,完賽免費任字上去,亦係唯一。
E 家出門真有d涼 大風兼有雨粉
依家出去easy run
又有d 暗凍
我估聽日著唁到背心了
慢慢黎…潮濕個人散熱差..好易冧!負責急救嘅醫療輔助隊已經預左聽日生意大旺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞