有冇跑步撚入嚟吹下水 (38)大家渣馬加油,無傷完賽破pb

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
掉係路邊叫朋友執得唔得

利伸無報
出門口,著多件就揼嘅舊衫,加件便利雨衣。
alphafly next2女平過男
呢兩星期都無復發,希望keep住無事
跑步盡力而為就好
仲有三星期,應該okay
介唔介意講大約有幾重??
今朝已經濕到想死,星期日點算
176cm 75kg
叫做有運動底,不過呢排想操好啲心肺
真係怕今年有人出事 (以往10K高危)
天氣濕熱 加上武肺啲人少咗運動/進度有影響
著緊kayano26差唔多要換鞋,鍾意佢個底夠硬同平,想問邊款近似
口術滿天飛
星期日自己完成到全馬賽事就已經心滿意足, 乜時間都無所謂
睇你有冇扁平足, 因26後好似改差左, 你試搵下呢度"Asics 討論區 (2)" ,上年佢地都討論過
而我frd 著開kayano 就轉左著gt-2000
各位ching究竟平時翻咩工可以有咁時間多少練跑。
同埋想問下如果要跑全馬/半馬係要點練
大家好,好耐無係度留言。
上年年尾中左武肺,要成兩個星期,
先轉返單線,出山再跑,一星期跑四日
相比未中招前,算跑少咗。
起初跑返真係完全上氣唔接下氣,
長新冠後遺症,係咁鼻塞流鼻水。
跑快少少都心率超過,成兩三個星期都係咁樣,
直到上星期先回復番中招前水平。
easy run 10K 135 bpm 59min,
今個星期10k 仲破 PB sub 48。
由開始跑步至今,九個月,
有咁嘅成績,完全超出個人預期,

跑埋星期日渣馬,開始轉target練半馬。
希望下屆前可以sub 145。

祝大家身體,長跑長有,屢破PB。

真。10k目標sub 130
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞