有冇跑步撚入嚟吹下水 (38)大家渣馬加油,無傷完賽破pb

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
真心唔建議寄嘢
俾佢當垃圾就咁 pat 喺維園草地度成晚
唔見嘢一定追唔返
又要做水人
無當日bag drop既復常國際體育盛事
btw當日背心短褲出門口應該都唔會凍既,怕凍加件即棄雨衣都夠做
大會話按警方要求喎
咩要安全進行
唔知會唔會搜/scan 啲bag drop
DRESS CODE
勞工手套+便利雨褸
果日有霧,d草地分分鐘濕哂
一組+1
中完
其實仲有條好淺色線
見到FW

運動筆記hk
贊助 ·
【 NIKE 配速手帶 】NRC 專業配速服務 計算跑手專屬配速 助你掌握比賽時的最佳節奏
就嚟渣馬,相信各位跑手準備得七七八八。不過,要跑得令自己滿意,配速是要重要的。
NIKE 一直提倡 Runners Helping Runners 信念, Nike Running Club (NRC) 為協助跑手們完成目標,在今次賽事中提供專業配速服務,分別在10 公里、半馬、全馬的賽道上安排陣容鼎盛的配速員隊伍,總共有 33 女 28 男,帶領跑手們用合適的步伐前進,以最佳配速完成賽事。
另外,NIKE 同時推出會員專屬配速手帶計算專屬配速。即日起到尖沙咀港威商場 Nike 門市,只要登記及選擇比賽距離,輸入目標完成時間,確認後便可免費印製手帶。每人每次可印製3條手帶。配速手帶分別有不同的距離及目標時間,方便跑手按著自己的配速前進!
門市地址 : 尖沙咀廣東道9號海港城港威商場3樓3210號及4樓4103號
在配速員的帶領以及配速手帶的幫助之下,相信跑手們可以積極從容地達成比賽目標,輕鬆突破 PB !
了解更多跑步相關資訊: http://bit.ly/40HZmuO
#Nike #NRC #NikeRunningClub #Pacer #Pacers #跑步 #配速員 #香港 #渣打 #馬拉松 #香港馬拉松 #渣打香港馬拉松 #25週年 #突破 #PB #渣馬2022 #SCHKM2022
無得寄野,朝早短打出發,再著D會掉既衫
要一段時間, 可能橫隔膜輕微拉傷咗(個D肌要2星期先會好)
見痛就停囉.

腹痛哩D野, 其它快腳都一樣有.
當腳強咗, 速度快咗, 個D位有機會跟唔上, 跑得耐就會通.
好奇easy同interval係邊對😹
答你: 一定會著.
你要開鞋, 適應對賽鞋架...
來緊,,5,6 2日我都會著賽鞋慢跑.
之前有做過21KM左右的長+快課.
係.

唔做可能有D位會令你唔C服.
每對鞋去造工都唔同
同一款都會有多小出入
一摑腳既你就rap了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞