有冇跑步撚入嚟吹下水 (38)大家渣馬加油,無傷完賽破pb

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
買咗adrenaline 22
真係好穩好好支撐
跑多幾日睇吓好唔好feel
想問下你哋號碼布係用扣針扣喺胸前定係穿落belt度, 有啲belt 同褲有位穿號碼布, 唔洗扣落件衫咁麻煩, 但我試過個位好低, 去到腰位咁上下,跑上嚟膝頭應該會掂到塊布, 有啲click 住click 住咁, 同埋只得上面兩個窿位有穿, 塊布下面兩個窿無得穿, 如果大風上嚟唔知會唔會吹反左塊布
碳板應該for 4分幾pace 或以下用,咁快出大絕
所以今次我用親身經驗話比其他新手知,要起馬5分披之內先好著碳板...唔到門檻配速既話個負荷會大過係門檻配速內
你唔係跑5分披內咩,5分內著應該無問題
我就夏天好享受30幾度既中午除衫跑
所以都唔算太擔心
反而星期日濕度咁高就真係麻麻

我會睇心率
我對clifton8 都差唔多夠期
都想試下brooks 睇緊d 舊款ghost 同 divide
500幾 今日旺角睇仲係過千
跟住見到ASICS Nimbus原來出咗25 毒丁巴有冇試著過?
我冇試 但拎上手估應該都似invincible 2
未試,我啲invincible都未著完唔急買,而且新出nimbus千幾貴左啲,唔急轉,不過都幾有興趣,見ig有條友半空丟隻雞蛋落佢塊物料pure gel(只係細細塊)都唔碎,咁應該都幾淋幾緩震,過幾日去試下
好天
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞