發覺恒管仔真係煩過曱甴

1001 回覆
2090 Like 109 Dislike
原來連登得20條友讀恒管
睇完呢個post 香港人都係垃圾 差過自己既就踩多兩腳 叻過自己既就爭住含撚

係咁架啦骨子裏中國人性格,政府三萬蚊就引到八大開po屌尻佢地

無人care三萬
我上面屌佢地咁多個point邊個關三萬事

你唔覺自從三萬蚊策略,連登多左好多po關於自資學位既鬧戰?

唔好喺到懶醒啦垃圾
學識繁體字先上香港嘅討論區啦

唔識英文係咪唔可以上Reddit?

唔識英文唔係唔上得,係上唔撚到 無腦

腦,小弟就無乜㗎啦。有就入左八大 唔洗一個人係異地上連登。
睇完呢個post 香港人都係垃圾 差過自己既就踩多兩腳 叻過自己既就爭住含撚

係咁架啦骨子裏中國人性格,政府三萬蚊就引到八大開po屌尻佢地

無人care三萬

唔好喺到懶醒啦垃圾

對住條友真係黑人問號 特登搵交嗌

無人care三萬

唔好喺到懶醒啦垃圾

唔洗你講都知你冇撚腦啦屌

無人care三萬

唔好喺到懶醒啦垃圾

對住條友真係黑人問號 特登搵交嗌

我由頭到尾都無搵交嗌,你邊句見到有?定我叫佢做人唔好咁自大,就傷害到你小小心靈?

肥cal 三個字 堆填區

Calvin sun係恒商出嚟,邊有諗到自己母校會變咗堆填區

Calvin係恆管架咩

恒商
A-Level時代嘅狀元工廠
點知一轉制就變咗自己成日講嘅堆填區

當年恆商班尖子真係多得恆大班柒頭唔少

班dse 雞知唔知CE AL 時代恆商同莊啟程依d幾撚勁 辛小華都係恆商AL入港大BBA Law

好似話恆大準備轉做學院果年,係咁留恆商預科果班去讀恆大,結果無人show

緊係啦
個個三大料
唔好理條友啦
覆佢都曬data

無人care三萬

唔好喺到懶醒啦垃圾

弱智都上連登
搞ocamp住hall我覺得無乜所謂
但係啲莊同secret個班自大撚真係好撚煩
利申垃圾恒管仔無眼睇

肥cal 三個字 堆填區

Calvin sun係恒商出嚟,邊有諗到自己母校會變咗堆填區

Calvin係恆管架咩

恒商
A-Level時代嘅狀元工廠
點知一轉制就變咗自己成日講嘅堆填區

當年恆商班尖子真係多得恆大班柒頭唔少

班dse 雞知唔知CE AL 時代恆商同莊啟程依d幾撚勁 辛小華都係恆商AL入港大BBA Law

好似話恆大準備轉做學院果年,係咁留恆商預科果班去讀恆大,結果無人show

聽講過 個時唔好講班2 幾分既人
會考唔合格都唔會揀恆大啦 弱智都識揀

科大咁young都廿幾歲啦,仲要谷到Ranking做三大
利申垃圾恒管仔無眼睇

咪係
上莊ocamp自己圍埋一齊打J咪算
何必沖出黎柒

唔好喺到懶醒啦垃圾

弱智都上連登

你同個弱智上埋同一個forum,你好唔好意思
踢波叻嘅入恆大有無得加分?
我想同保連奴一齊踢波
利申垃圾恒管仔無眼睇

咪係
何必沖出黎柒

入得恒管係讀書唔叻㗎啦呢個我認
但我都係想做下正常人靜靜地讀下書姐
無啦啦比班人搞臭哂個朵
佢地畢業仲學人戴四方帽攬公仔影相,柒撚到

佢地件綠袍先難頂 扮hku
佢地畢業仲學人戴四方帽攬公仔影相,柒撚到

垃圾學店影畢業相點影都要過問你?得罪你? 盲反撚
利申垃圾恒管仔無眼睇

咪係
何必沖出黎柒

無啦啦比班人搞臭哂個朵

加油啦 有機會就tran走佢
利申垃圾恒管仔無眼睇

咪係
何必沖出黎柒

無啦啦比班人搞臭哂個朵

加油啦 有機會就tran走佢

我都想
其實除左三大
全部都係垃圾,包括搵工
但人地恆管至少intern都有幾多位可以去microsoft 恆生果類等大企業做下實習先lo
一出黎搵工個cv個working experience都叫靚靚仔仔
fresh grad 用2-3份大公司intern experience已經補返學歷同非三大既差距
非3大果d 唔係無既 小lo
至少bu poly 嶺大之流小到仆街
不過如果你係含大又唔努力搵intern
搵工果陣祝你好運

利申:非3大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞