發覺恒管仔真係煩過曱甴

1001 回覆
2090 Like 109 Dislike
講真 到到都有人才架啦 ive仔都世界第一啦
八大同自資都有垃圾 成日用啲on9仔既言論去踩底人地學校做咩
用個dse就決定人地係咪垃圾唔會太魯莽

hr就係咁魯莽 人地唔通查哂你家宅先咩

咁八大就係咁多個位 唔通每年淨係請八大既學生咩 其他等失業? hr請人都睇其他野架嘛 成績固然睇重
我都認同既成績係重要但其實識人都好重要既

你答左先啦
係恒大仔笑人先定人地笑佢先
當年恆管同樹仁都好串,放榜前報左in都唔in我,(dse+al個屆)不過放左榜之後,都廢鬼時去報,見到呢兩間野之前咁串,無諗到今日反而要低收
利申入左8大
八大同自資都有垃圾 成日用啲on9仔既言論去踩底人地學校做咩

咁八大就係咁多個位 唔通每年淨係請八大既學生咩 其他等失業? hr請人都睇其他野架嘛 成績固然睇重

你答左先啦

你係講緊呢個post定咩先 我睇到保險佬話自己搵得多過八大 但如果事實係咁 人地笑尻你有問題 反正大家都咁現實
我點知邊個笑尻邊個先 我點知係咪樓主八大笑尻人恒先人地反擊定點
你不如問我有雞定有蛋先

你答左先啦

你係講緊呢個post定咩先 我睇到保險佬話自己搵得多過八大 但如果事實係咁 人地笑尻你有咩問題 反正大家都咁現實
我點知邊個笑尻邊個先 我點知係咪樓主八大笑尻人恒管先 人地反擊定點
你不如問我有雞定有蛋先

你答左先啦

唔係話用dse黎決定佢係垃圾,但dse至少證明佢地智力/學術上不及其他人,佢地大可以向其他方面發展,證明自己係有用,而唔係讀個垃圾學位,然後話自己喺學歷上同人一樣(甚至更高 )水平,呢樣行為先真正話俾人知佢地係垃圾

上面講ive九唔搭八,如果恆大仔係用緊其他技能同人比就緊係無問題啦,但係佢地堅持要喺學術上同人比,又唔肯認自己低幾班,仲FF自己叻啲串柒柒,先引到咁多人圍屌佢地

你答左先啦

你係講緊呢個post定咩先 我睇到保險佬話自己搵得多過八大 但如果事實係咁 人地笑尻你有問題 反正大家都咁現實
我點知邊個笑尻邊個先 我點知係咪樓主八大笑尻人恒先人地反擊定點
你不如問我有雞定有蛋先

煩過狗

你答左先啦

你係講緊呢個post定咩先 我睇到保險佬話自己搵得多過八大 但如果事實係咁 人地笑尻你有咩問題 反正大家都咁現實
我點知邊個笑尻邊個先 我點知係咪樓主八大笑尻人恒管先 人地反擊定點
你不如問我有雞定有蛋先

咁你追post啦就
咪就係佢地太過自大先比人屌
個陣陪個師弟去報名,佢話我師弟中文2咗一定要讀恆大asso (佢best 5有20),跟住我見佢忍唔住想喊,於是我叫佢咪撚報,抖埋呢個星期全力retake考得差個 3科 第二年見佢終於上到city u ,真係替佢開心 而家睇到呢個post覺得自己當年做咗件決定一個人一生可能最重要既事

你答左先啦

你不如問我有雞定有蛋先

咁你追post啦就
咪就係佢地太過自大先比人屌

咪係
從來都係佢地咁鐘意挑人機
8大廢果幾間多數都摺埋
個陣陪個師弟去報名,佢話我師弟中文2咗一定要讀恆大asso (佢best 5有20),跟住我見佢忍唔住想喊,於是我叫佢咪撚報,抖埋呢個星期全力retake考得差個 3科 第二年見佢終於上到city u ,真係替佢開心 而家睇到呢個post覺得自己當年做咗件決定一個人一生可能最重要既事

屌你老味呢間垃圾學校真係超究極級學店
恆管今年收爆人,你地咪繼續踩,係到圍爐就叻

又一車車DSE俾人水左入去

收埋d 13-14分嘅二打六梗係收爆人啦

冇計個個比3萬蚊水左

圍你老味咩,你拎個痕管degree同人地拎個八大degree比較,咪睇下私人公司同政府部門取錄邊個囉

收爆一堆垃圾?

咁耐以來恆大仔圍爐就聽得多,話八大圍爐好似都係第一次聽[sosad

你答左先啦

唔係話用dse黎決定佢係垃圾,但dse至少證明佢地智力/學術上不及其他人,佢地大可以向其他方面發展,證明自己係有用,而唔係讀個垃圾學位,然後話自己喺學歷上同人一樣(甚至更高 )水平,呢樣行為先真正話俾人知佢地係垃圾

上面講ive九唔搭八,如果恆大仔係用緊其他技能同人比就緊係無問題啦,但係佢地堅持要喺學術上同人比,又唔肯認自己低幾班,仲FF自己叻啲串柒柒,先引到咁多人圍屌佢地

只可以係講佢地on9 你都可以咁形容 學術唔好唔可以繼續進修架咩 唔係個個都想讀asso再去讀返啲由其他學校都可以讀到既野架嘛 笑啲on9仔我好讚成 但係踩底人地學校累埋其他人我非常唔認同
咩堅持用學術去同人比 比你老母咩 貼幾張圖就話哂全部人 你冇野呀?

收爆一堆垃圾?

咁耐以來恆大仔圍爐就聽得多,話八大圍爐好似都係第一次聽[sosad

唔係你地排斥我 係我排斥哂你地全部人

你答左先啦

只可以係講佢地on9 你都可以咁形容 學術唔好唔可以繼續進修架咩 唔係個個都想讀asso再去讀返啲由其他學校都可以讀到既野架嘛 笑啲on9仔我好讚成 但係踩底人地學校累埋其他人我非常唔認同
咩堅持用學術去同人比 比你老母咩 貼幾張圖就話哂全部人 你冇野呀?

嘩割席仲快過白鴿黨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞