發覺恒管仔真係煩過曱甴

1001 回覆
2090 Like 109 Dislike
明明佢地同我呢啲ou仔差唔多,點解我身邊啲同學全部都係覺得自己比唔上八大嘅學生,係咪我地唔夠自信呢
識得有個讀恆大
話好彩Dse無讀到書 hea考都讀到大學
話同3大既乞食科無乜分別 照可以考政府工
當正自己高人一等
識得有個讀恆大
話好彩Dse無讀到書 hea考都讀到大學
話同3大既乞食科無乜分別 照可以考政府工
當正自己高人一等

可以考政府工 但人地有權唔選擇你
吊,樓主你都係葡萄我地恆大姐

足球學校
明明佢地同我呢啲ou仔差唔多,點解我身邊啲同學全部都係覺得自己比唔上八大嘅學生,係咪我地唔夠自信呢

話哂你地都係大學 唔係差唔多

多謝絲打當我係大學生
我由打算入ou讀nursing個一刻就預左自己唔算係大學生
含管妹技術唔錯

多謝絲打當我係大學生

其實痕大 OU都唔係問題
衝出黎柒先係問題
nursing有錢途呀
好過我呢d非三大乞食科
btw 我係紅巴

多謝絲打當我係大學生

Ou nursing唔錯啦
出黎做仲好過hku
唔知你地諗咩
恒管垃圾你地又要踩多兩腳
人地鐘意恒管生活你地又要用自己個世界黎比
就算比你地讀到真點U 三大又點
個腦淨係諗緊點踩人 仲要踩到有圖有字
認真一啲出色都冇

多謝絲打當我係大學生

出黎做仲好過hku

我自己知自己事啦,
hku出黎好過我幾千倍啦,最起碼都可以去見政府工

多謝絲打當我係大學生

其實痕大 OU都唔係問題
衝出黎柒先係問題
nursing有錢途呀
好過我呢d非三大乞食科
btw 我係紅巴

sorry 巴打.....
我會認住你個名架

多謝絲打當我係大學生

出黎做仲好過hku

general nursing, 對住啲 車禍 截肢
真係未必一般人 handle 到

識人HKU quit nursing (雖然係八大最廢, 但都唔易做

多謝絲打當我係大學生

出黎做仲好過hku

我自己知自己事啦,

講nursing咋
hku nursing行內係人都知垃撚圾
出黎乜柒都唔識做

多謝絲打當我係大學生

出黎做仲好過hku

我自己知自己事啦,

講nursing咋
出黎乜柒都唔識做

當然啦,我未自大到認為一個ou仔可以贏過hku nursing,hku nursing嘅學生聽人講都係衰驕傲姐,我相信無左呢個問題hku nursing唔會差得去邊。

多謝絲打當我係大學生

出黎做仲好過hku

我自己知自己事啦,

講nursing咋
出黎乜柒都唔識做

當然啦,我未自大到認為一個ou仔可以贏過hku nursing,hku nursing嘅學生聽人講都係衰驕傲姐,我相信無左呢個問題hku nursing唔會差得去邊。

仲咩騎劫人地個post,呢到痕大主場!
三大留名恥笑
其實去到邊間u, 都會遇到呢啲人
只不過係恒管特別多人衝出黎柒
我都無眼睇

但真係希望大家唔好狙擊全恒管啲人
有好多人都安份守己
我識大部分20-22分
Jupas可能派得唔好
入左黎痕管
佢地會知自己學校垃圾
好努力讀書同搵intern/exchange嫁

利申:痕管仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞