發覺恒管仔真係煩過曱甴

1001 回覆
2090 Like 109 Dislike
我有次面試見過幾個恆管仔,對佢地印象好撚差

有一個完左面試閒談話另外一個參與者一年半工作經驗同無做一樣,話佢係間公司就算做三年都無用。屌!識你一陣就串人,我係隔離聽到個心離一離。

利申:我同佢地一齊面試搵工已覺得好柒

咁人地係大學生 係會串少少

有一個完左面試閒談話另外一個參與者一年半工作經驗同無做一樣,話佢係間公司就算做三年都無用。屌!識你一陣就串人,我係隔離聽到個心離一離。

八大就算做十年野 都係唔夠恒管FG鬥

八大就算做十年野 都係唔夠恒管FG鬥

恒管人嬴在起跑線
沙田me
油麻they
恒管U
恒大
沙田me
油麻they
恒管U

Ching啱
覺得U已經同恒大掛哂勾
一講U一定係諗起我地恒大
建議教科書可以咁改
A for apple
U for university of hang
沙田me
油麻they
恒管U

Ching啱
覺得U已經同恒大掛哂勾
一講U一定係諗起我地恒大
建議教科書可以咁改
A for apple
U for university of hang

Goal for U!!
港大

恒大

壽衣咁

收皮啦你老味明明咁撚型

sor 冇講清楚 我話港大

最右咪黃絲 林鄭出黎選佢又企後面 門口狗
港大

恒大

壽衣咁

收皮啦你老味明明咁撚型

sor 冇講清楚 我話港大

最右咪黃絲 林鄭出黎選佢又企後面 門口狗

黃絲不嬲都係溝女既光環黎架姐
港大

恒大

Hku 都係得union councillor 先著到金邊green gown,下邊
Btw 其實讀得u既真係無咩人會踩恒管,反而係恒管人自卑心作祟,走去話港大點點點,恒管不比八大差
港大

恒大

Hku 都係得union councillor 先著到金邊green gown,下邊
Btw 其實讀得u既真係無咩人會踩恒管,反而係恒管人自卑心作祟,走去話港大點點點,恒管不比八大差

當年AL 就威的
而家就

利申: AL恒商撚

當年三大商科尤其係神科大部份都係恒商人 差唔多個個都有A
風光不再

利申:AL恒商
港大

恒大

當年AL 就威的
而家就

利申: AL恒商撚

當年三大商科尤其係神科大部份都係恒商人 差唔多個個都有A
風光不再

利申:AL恒商

好多人仲係搞唔清恒商同恒大嘅分別
就快2000正評 到底有幾多人唔妥hsmc

我覺得佢地係用正評黎聲援我地恒大嘅
點睇貪平入左恒管sssdp 嘅supply chain
佢係jupas入面,但平過ugc,叫sssdp
俾19-20分慘慘dse雞一個大水泡

我覺得佢地係用正評黎聲援我地恒大嘅

tran u

支那人心態,日日幫日中國打飛機,幾勁幾勁,到頭來個個趕住移民
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞