發覺恒管仔真係煩過曱甴

1001 回覆
2090 Like 109 Dislike
唔知你笑咩啦
我地年年有人入銀行 big4
遲啲真係變u
遲啲真係變u

遲啲真係勁過三大呀
tran u

支那人心態,日日幫日中國打飛機,幾勁幾勁,到頭來個個趕住移民

一開始d人笑9佢地先叫恆大 點知依家個個恆大仔當左自己真係大學生
tran u

支那人心態,日日幫日中國打飛機,幾勁幾勁,到頭來個個趕住移民

一開始d人笑9佢地先叫恆大 點知依家個個恆大仔當左自己真係大學生

好好玩 睇佢地個secret
入唔到八大,又想讀大學,又有心讀書既可以下年再考,所以即使係失敗者,都唔一定去自賤學位,好多會用一年時間自修,去掌握返中學課程,發憤圖強,入讀八大
依加八大咁多學位,有心讀既話,熟練中學知識,入到機會唔低,實在無必要浪費時間青春金錢去讀恒大自賤學位

咁究竟咩人會揀恒大自賤學士???

恒管仔呢???
遲啲真係變u

遲啲真係勁過三大呀

再遲d勁過牛劍
tran u

好好笑 一定要follow
tran u

好好笑 一定要follow

唔知你笑咩啦
ied成立咗幾耐先升格做大學
其實恆大有冇校歌?
secret page係唔係收左皮 成4日無更新

係我太認真定係點
secret page係唔係收左皮 成4日無更新

有冇人識admin?好有自信好charm

係我太認真定係點

這就是恆大

係我太認真定係點

這就是恆大

welcome to 亨U
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞