發覺恒管仔真係煩過曱甴

1001 回覆
2090 Like 109 Dislike
同埋我都好唔中意學校啲高層成日打飛機
其實去到邊間u, 都會遇到呢啲人
只不過係恒管特別多人衝出黎柒
我都無眼睇

但真係希望大家唔好狙擊全恒管啲人
有好多人都安份守己
我識大部分20-22分
Jupas可能派得唔好
入左黎痕管
佢地會知自己學校垃圾
好努力讀書同搵intern/exchange嫁

利申:痕管仔

派唔好定派唔倒offer
我都無眼睇

有好多人都安份守己
我識大部分20-22分
Jupas可能派得唔好
入左黎痕管
佢地會知自己學校垃圾

係派到ou/lingU
我都無眼睇

有好多人都安份守己
我識大部分20-22分
Jupas可能派得唔好
入左黎痕管
佢地會知自己學校垃圾

我身邊都係,做實事既都唔少,晚晚chur溫書,Gpa爆3·7
我都無眼睇

有好多人都安份守己
我識大部分20-22分
Jupas可能派得唔好
入左黎痕管
佢地會知自己學校垃圾

係派到ou/lingU

讀LU仲好啦
我都無眼睇

有好多人都安份守己
我識大部分20-22分
Jupas可能派得唔好
入左黎痕管
佢地會知自己學校垃圾

我身邊都係,做實事既都唔少,晚晚chur溫書,Gpa爆3·7

岩呀
我去做intern, 有好多唔同u既人
大部分恒管仔都知自己垃圾,好比心機學野嫁
我都無眼睇

有好多人都安份守己
我識大部分20-22分
Jupas可能派得唔好
入左黎痕管
佢地會知自己學校垃圾

係派到ou/lingU

讀LU仲好啦

其實8大tranU tran番8大係難好多,因為政府規定左,唔比ugc咁樣tran. 反而自資學院tran番8大大機會好多嫁. 另外 恒管點都係叫degree, 好聽過asso呢個名,所以啲fd米揀恒管囉
我都無眼睇

有好多人都安份守己
我識大部分20-22分
Jupas可能派得唔好
入左黎痕管
佢地會知自己學校垃圾

係派到ou/lingU

讀LU仲好啦

其實8大tranU tran番8大係難好多,因為政府規定左,唔比ugc咁樣tran. 反而自資學院tran番8大大機會好多嫁. 另外 恒管點都係叫degree, 好聽過asso呢個名,所以啲fd米揀恒管囉

米你老母
我都無眼睇

有好多人都安份守己
我識大部分20-22分
Jupas可能派得唔好
入左黎痕管
佢地會知自己學校垃圾

溝緊個女仔恒管
佢都好勤力但自卑
話自己個間係cc唔係大學

佢無講錯
Wfc
我就唔信恒管可以tran到會唔tran
唔好話三大,見恒管果班tran到city都狗衝啦

當初夠分就8大就唔會入痕大啦

有朋友讀完一年覺得冇前途最後返英國讀Law
我都無眼睇

有好多人都安份守己
我識大部分20-22分
Jupas可能派得唔好
入左黎痕管
佢地會知自己學校垃圾

係派到ou/lingU

讀LU仲好啦

讀asso好過喇 asso 2.x都入到恆大
你有本事就入黎我地HSMC campus當住我地5000人面前大聲講

你平時會走入垃圾桶同垃圾傾計?

連登仔學人批鬥 自己咪又係差唔多
樹仁仔仲煩

兩大垃圾

恆大出位D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞