發覺恒管仔真係煩過曱甴

1001 回覆
2090 Like 109 Dislike
話自己係大學生都算

仲要成日拎自己同八大比較

根本就係一班自卑嘅失敗者

如果恒管呢間U真係咁勁點解啲人又會tranu?

自稱大學,但會收大埋連33222都meet唔到嘅廢物

無錯hku,cu都會收中文無3嘅人,但收得個啲DSE best3已經高過你best5

其實最後想講嘅係
希望你地唔好再咁煩係咁拎自己同8大比
學下thei,東華佢地安安靜靜做間學店咪算
拎住13-14分讀個所謂Degree就當自己大學生
自己問心啦,八大時但一間收你你地狗衝啦
其實一開始無人會想笑你地廢笑你地垃圾
但你地就真係當正自己係大學生,搞埋ocamp住埋hall
好撚柒呀師父,拎住個asso分數就唔好搞咁多嘢啦,老老實實讀asso博上ugc仲好啦
垃圾
甴曱有幾煩?

無恒管仔咁煩
恒管仔又偷偷留下負評
同埋佢地secret 個admin係咪五毛嚟
pond of 痕大
後悔入3大
開樹痕呢三間垃圾真係煩過閪每隔一排就有on9仔衝出來柒
人地東大就唔同,悶聲發大財

開都叫有間nursing 痕除咗啲女有陣援交味之外,我都諗唔到有咩可以之取啦
你有本事就入黎我地HSMC campus當住我地5000人面前大聲講

你平時會走入垃圾桶同垃圾傾計?
開樹痕呢三間垃圾真係煩過閪每隔一排就有on9仔衝出來柒
人地東大就唔同,悶聲發大財

開都叫有間nursing 痕除咗啲女有陣援交味之外,我都諗唔到有咩可以之取啦

可取之處 手殘
高質帖留名
急不及待好想玩玩了
評已正
Hsmu + 4萬
因為見識少囉
成日拎咩scholarship咩mt offer嚟打飛機
屌你八大一車車咁入啦,八大啲人唔會特登拎出嚟講,因為呢啲嘢好撚平常

人地好鍾意講話唔知邊年有畢業生做到mt/入到ibank
兩隻恒管仔留下負皮
急不及待好想玩玩了

人地恒u點會睇得起開u
Hsmu + 4萬

Goal For U

仲衰撚過ive仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞