發覺恒管仔真係煩過曱甴

1001 回覆
2090 Like 109 Dislike
終於有人企出來屌班恆管撚樣 自大狂
尤其係校園台個班on 9仔同 Facebook aims
日日聽到咩 恆大 = 香港一 大
恆管屌打港大 心都寒埋

頭先見到呢條友話自己收入高過8大
仲以為佢就係傳聞中嘅MT.......

原來真係保險MT

原來真係保險MT

恒大專收呢啲精英

又引戰

原來真係保險MT

恒大專收呢啲精英

保險狗
8大冇人肯做既工種 留曬比呢班垃圾焚化爐去消化
想當年中學同恒管有啲聯繫
英文2都照收

原來真係保險MT

幾多歲?點解轉過咁多工咁
急不及待好想玩玩了

硬係好似聽過好熟咁
一google笑到仆街

原來真係保險MT

恒大專收呢啲精英

保險狗

條友話自己就嚟過千萬年薪

原來真係保險MT

第一次見人fb當linkedin咁玩

原來真係保險MT

第一次見人fb當linkedin咁玩

Business manager
保險狗特別多title
恆大仔又贏

原來真係保險MT

恒大專收呢啲精英

保險狗

做親都係financial planner 痕大學生果然係金融才俊

仲做埋MDRT

原來真係保險MT

恒大專收呢啲精英

保險狗

做親都係financial planner 痕大學生果然係金融才俊

仲做埋MDRT

三大仔仲有咩好講
其實除左三大
全部都係垃圾,包括搵工
但人地恆管至少intern都有幾多位可以去microsoft 恆生果類等大企業做下實習先lo
一出黎搵工個cv個working experience都叫靚靚仔仔
fresh grad 用2-3份大公司intern experience已經補返學歷同非三大既差距
非3大果d 唔係無既 小lo
至少bu poly 嶺大之流小到仆街
不過如果你係含大又唔努力搵intern
搵工果陣祝你好運

利申:非3大

....on9 poly 大撚把入big 4
Mt 係少 都少唔過Hsmc
Bank gt poly 見唔少
Hsmc 就無見過
利申:1大

飛機文

講到似層層咁撚樣
大鳩人最叻

由頭到尾得恆大仔自己up

唔係讀恆管 但又咁清楚恆大d internship

條友利咗非三大,咁恆大都係非三大嘅

恆大唯一好處係實入到恒生做intern

Half year placement 8大都得
3大0.x gpa 都得
其實除左三大
全部都係垃圾,包括搵工
但人地恆管至少intern都有幾多位可以去microsoft 恆生果類等大企業做下實習先lo
一出黎搵工個cv個working experience都叫靚靚仔仔
fresh grad 用2-3份大公司intern experience已經補返學歷同非三大既差距
搵工果陣祝你好運

Hsmc 就無見過

條友擺到明恒大仔想拉埋人落水啦
其實除左三大
全部都係垃圾,包括搵工
搵工果陣祝你好運

Hsmc 就無見過

條友擺到明恒大仔想拉埋人落水啦

講到自己好似係大公司hr咁
痕大仔做幾年保險就過千萬年薪
我都想入痕大了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞