發覺恒管仔真係煩過曱甴

1001 回覆
2090 Like 109 Dislike
真人真事 小學同學 去到最近比人屌過先唔再叫自己大學生同個group叫大學生活 性格又串

條友話自己好鍾意世界各地嘅文化 尤其係東南亞同日本 沉迷睇Ms Universe將 Pia Wurtzbach放上神檯咁拜 之後睇SAO電影之後成日ff自己係桐人
自己個IG FB改個日本名成日著浴衣影相 不過自己個樣幾柒都唔知

佢個最大特徵係成個wts FB IG放東南亞美食相 成日留Best in the UNIVERSE
成日痴住exchange同學 (都鄧佢哋可憐 唔知恆記個本質點就過嚟 )仲有戴同拎住張Impact 字體嘅紙條

有冇圖

再補充 佢year 2 BBA童顔上緊summer sem
真人真事 小學同學 去到最近比人屌過先唔再叫自己大學生同個group叫大學生活 性格又串

條友話自己好鍾意世界各地嘅文化 尤其係東南亞同日本 沉迷睇Ms Universe將 Pia Wurtzbach放上神檯咁拜 之後睇SAO電影之後成日ff自己係桐人
自己個IG FB改個日本名成日著浴衣影相 不過自己個樣幾柒都唔知

佢個最大特徵係成個wts FB IG放東南亞美食相 成日留Best in the UNIVERSE
成日痴住exchange同學 (都鄧佢哋可憐 唔知恆記個本質點就過嚟 )仲有戴同拎住張Impact 字體嘅紙條

史上最on9佢第二 冇人認第一
連duolingo都廢撚事玩打google translate扮識外文
見到同學中意乜就舔人口水尾
睇完呢個post 香港人都係垃圾 差過自己既就踩多兩腳 叻過自己既就爭住含撚

咁1我想問邊道嘅人唔係咁?
睇完呢個post 香港人都係垃圾 差過自己既就踩多兩腳 叻過自己既就爭住含撚

係咁架啦骨子裏中國人性格,政府三萬蚊就引到八大開po屌尻佢地

無人care三萬
我上面屌佢地咁多個point邊個關三萬事

你唔覺自從三萬蚊策略,連登多左好多po關於自資學位既鬧戰?

唔好喺到懶醒啦垃圾
學識繁體字先上香港嘅討論區啦

唔識英文係咪唔可以上Reddit?

唔識英文唔係唔上得,係上唔撚到 無腦

腦,小弟就無乜㗎啦。有就入左八大 唔洗一個人係異地上連登。

敗走都仲咁型真係笑撚左

法國
無論人地勁過自己定差過自己
只要你唔係白人就歧視你

其實冇踩 恆大差過8大係100%事實 係恆大仔被逼害妄想症發作

無人care三萬

唔好喺到懶醒啦垃圾

敗走都仲咁型真係笑撚左

仲以為好威 成個on9仔咁 小心俾鬼佬蝦

係咁架啦骨子裏中國人性格,政府三萬蚊就引到八大開po屌尻佢地

無人care三萬

唔好喺到懶醒啦垃圾

敗走都仲咁型真係笑撚左

又真係完美演繹咩叫冇腦既......

法國
只要你唔係白人就歧視你

其實冇踩 恆大差過8大係100%事實 係恆大仔被逼害妄想症發作

其實不嬲都有堆人踩樹開恒
有啲恒管仔又係on9
自己衝出黎柒
影響哂成間學校

恆管太多on9仔 除非大換血

法國
只要你唔係白人就歧視你

其實不嬲都有堆人踩樹開恒
有啲恒管仔又係on9
自己衝出黎柒
影響哂成間學校

恆管太多on9仔 除非大換血

冇3322都收 你想有幾勁

有冇圖

有冇圖

先利申 恒管仔

其實讀書差咪入返啲渣既學校囉 好合理
無料既人先會去踩底人地去抬高自己
唔明白點解某部分恒管MK成日要衝出黎柒

只係想安安份份讀下書啫
我本人從來都冇標榜自己係讀大學生 我只會話自己讀緊大專
就係果班人連累埋其他同學同埋俾人笑
其實其他安份守己既恒管仔都好慘
各位巴打高抬貴手 唔好笑到咁盡pls
先利申 恒管仔

只係想安安份份讀下書啫

唔明點解恆管咁中意踩八大 又冇得罪你
先利申 恒管仔

只係想安安份份讀下書啫

唔明點解恆管咁中意踩八大 又冇得罪你

硬係會有啲mk話 我10幾分同你20幾分都係degree
同level 我聽到真係心諗知唔知醜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞