發覺恒管仔真係煩過曱甴

1001 回覆
2090 Like 109 Dislike
入唔到八大,又想讀大學,又有心讀書既可以下年再考,所以即使係失敗者,都唔一定去自賤學位,好多會用一年時間自修,去掌握返中學課程,發憤圖強,入讀八大
依加八大咁多學位,有心讀既話,熟練中學知識,入到機會唔低,實在無必要浪費時間青春金錢去讀恒大自賤學位

咁究竟咩人會揀恒大自賤學士???

有心讀但又唔撚出力讀個D
屌你成1734個正皮
屌你成1734個正皮

我地恒大仔少上連登姐
一上?
5千幾個負皮屌打到你班屎忽鬼無聲出
入唔到八大,又想讀大學,又有心讀書既可以下年再考,所以即使係失敗者,都唔一定去自賤學位,好多會用一年時間自修,去掌握返中學課程,發憤圖強,入讀八大
依加八大咁多學位,有心讀既話,熟練中學知識,入到機會唔低,實在無必要浪費時間青春金錢去讀恒大自賤學位

咁仲叫唔叫有心
定對住中學野已經有心無力

咁仲叫唔叫有心

識人..... 唉唔撚講啦

咁仲叫唔叫有心

識人..... 唉唔撚講啦

識人都救你唔到
痕管 垃圾黎

自己入唔到就話人垃圾

入垃圾?

睇果位巴打咁高水平既理解力,應該係恒大既大學生
仲要懶醒咁以為自己問到人口啞啞 , 成陣恒大味滲晒出黎

潛撚埋

恒大專出呢啲高手

留意到間唔中會有恆大仔入嚟挑機 但係唔夠一頁就敗走

唔洗訓架咩?每個鐘要mon post?

btw, 我一開始已有講邊邊踩對方都有問題
人地八大無踩恒管,點解恒管要咁柒成日同人比?自曝其短

講番city poly,甚至之前ied, 事實就係當時大把呢啲學生都叫自己大學生,當然亦有啲無。不過總有班傻仔覺得當年唔係咁。

即使出黎搵野做,無論咩年代,啲人都會當佢地係大學生

不過唔該搞清楚,我係唔撚接受到紅字果啲on9

係丫 普遍社會認同你係大學生 你咪係囉 恆大仔自己圍爐吹自己點勁過八大 未正名又話自己大學生 好自然會俾人笑

人地接受到咪得
恒管啲學生去搵野做或者讀上去都會比人話係大學生

但無需要自己拎住個大學生既名自己打飛機仲要寸番八大

以前舊登都無乜人寸恒管
係近年太多呢啲on9係度撩事鬥非先比人地撚雀咁撚

又唔見人地寸東大明大?

大專生定大學生?
痕管 垃圾黎

自己入唔到就話人垃圾

入垃圾?

垃圾得過你地三大呢d學店?你知唔知好多三大prof跳哂槽嚟我地恆大度做老師 因為佢地知道恆大前景 學生質素各方面都比三大好
恆管學生好多都自卑變自大

見到八大學生有野唔識 但佢識 就開始串9人

仲超玻璃心 成日以為人地踩佢

恒管仔呢???
無痕大 香港邊有咁多大學生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞